My Global Allianz: Ένα παγκόσμιο ασφαλιστικό πρόγραμμα

My Global Allianz: Ένα παγκόσμιο ασφαλιστικό πρόγραμμα

Συσσώρευση κεφαλαίου με την αξιοπιστία της Allianz και την τεχνογνωσία της Pimco.

Special Advertising Section

Η δυνατότητα κάλυψης των μελλοντικών οικονομικών αναγκών αποτελεί έναν από τους βασικούς καθημερινούς προβληματισμούς της κοινωνίας, αναδεικνύοντας την αποταμίευση ως μία από τις σημαντικότερες ασφαλιστικές ανάγκες της σημερινής εποχής.

Με την ύφεση να έχει επηρεάσει σημαντικά τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, ασφαλισμένοι και επενδυτές αναζητούν σύγχρονες λύσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στις προοπτικές απόδοσης, υψηλή ρευστότητα, ευελιξία και ανταποδοτικότητα παροχών.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανταπόκρισής της στις σύγχρονες ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, η Allianz Ελλάδος έχει δημιουργήσει το My Global Allianz, ένα πρόγραμμα συσσώρευσης κεφαλαίου υψηλής αξίας και ανταποδοτικότητας, που δίνει πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Pimco.

Στόχος: Η συσσώρευση ενός κεφαλαίου στη λήξη του προγράμματος που θα επιτρέψει στον πελάτη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις –αύξηση προσδόκιμου ζωής, πληθωρισμός, μεταρρύθμιση συνταξιοδοτικού– και να πάρει το μέλλον στα χέρια του!

4 πλεονεκτήματα My Global Allianz

Επένδυση στις διεθνείς αγορές

Η επένδυση σε ένα γεωγραφικά διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προστατεύει τους επενδυτές από τις αρνητικές οικονομικές επιδόσεις μεμονωμένων χωρών, εξομαλύνοντας τις επιπτώσεις, ενώ ταυτόχρονα δίνει πρόσβαση σε οικονομίες και αγορές με δυνατότητες ανάπτυξης.

Υψηλά ποσοστά επένδυσης

Το ποσοστό των ασφαλίστρων που επενδύεται είναι ιδιαίτερα υψηλό από τον πρώτο χρόνο, ενώ από τον τέταρτο κιόλας χρόνο επενδύεται το 100% των καθαρών ασφαλίστρων.

Υψηλή ρευστότητα

Το My Global Allianz είναι ένα πρόγραμμα που έχει σκοπό να εξασφαλίσει ένα αποταμιευτικό κεφάλαιο για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι ένα «κλειστό» πρόγραμμα αποταμίευσης. Δίνει τη δυνατότητα ρευστοποίησης μέρους ή ακόμα και του συνόλου των μεριδίων που υπάρχουν στο λογαριασμό του πελάτη, από τον πρώτο κιόλας μήνα του προγράμματος.

Τεχνογνωσία και εμπειρία Pimco

Η Pimco, εταιρεία του Ομίλου Allianz, με ιστορία μεγαλύτερη των 40 ετών και παρουσία σε 12 μητροπόλεις των κεφαλαιαγορών σε όλο τον κόσμο, διαχειρίζεται σήμερα κεφάλαια που ξεπερνούν τα 1,6 τρισ. δολάρια και απασχολεί περισσότερους από 2.400 εξειδικευμένους επαγγελματίες.

6 επενδυτικές στρατηγικές

To My Global Allianz διαθέτει έξι επενδυτικές στρατηγικές, με διαφορετικό προφίλ κινδύνου – απόδοσης, που επενδύουν σε αμοιβαία κεφάλαια της Pimco Europe Ltd.

Οι συγκεκριμένες στρατηγικές έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για την ανάγκη συσσώρευσης κεφαλαίου για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών και καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα μακροπρόθεσμων επενδυτικών επιλογών. Με τη βοήθεια των έμπειρων και κατάλληλα εκπαιδευμένων συνεργατών της Allianz, αλλά και τη χρήση ειδικού ερωτηματολογίου, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να εντοπίσει ποια στρατηγική ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.

Το My Global Allianz προσφέρει την ευελιξία της αλλαγής επενδυτικής στρατηγικής μία φορά κάθε χρόνο, ώστε να μπορεί πάντα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη, όπως αυτές αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

Σε μία εποχή δύσκολη, η Allianz Ελλάδος επιλέγει να επενδύσει σε λύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία για τον πελάτη. Λύσεις που του δίνουν την οικονομική ελευθερία και τη βεβαιότητα να συνεχίσει τη ζωή του σύμφωνα με τους δικούς του όρους.