Να πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη στολή «Βασίλισσα της Νύχτας» της Χιούστον

Να πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη στολή «Βασίλισσα της Νύχτας» της Χιούστον
epa01885468 US singer Whitney Houston performs during German television show 'Wetten dass...?' (Bet that?) at the Rothaus-Arena in Freiburg, Germany, on 03 October 2009. EPA/PATRICK SEEGER COLOR

Τη στολή φορούσε η τραγουδίστρια στην ταινία «Ο Σωματοφύλακας» του 1992.

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα σύνολα της Γουίτνεϊ Χιούστον, η στολή «Βασίλισσα της Νύχτας» από την εμφάνιση της εκλιπούσας τραγουδίστριας στην ταινία «Ο Σωματοφύλακας» του 1992 διατίθεται σε δημοπρασία. Η τιμή εκκίνησης για να το αποκτήσετε είναι 10.000 δολάρια στο ScreenUsed.com.

Τη στολή φορούσε η τραγουδίστρια ποπ Ρέιτσελ Μάρον- ο ρόλος που υποδύθηκε η Γουίτνεϊ- στη σκηνή στην οποία δέχεται επίθεση κατά τη διάρκεια ενός live. Με αυτή την ενδυμασία εμφανίζεται και στην αφίσα της ταινίας.

Είναι δημιούργημα της υπεύθυνης για τα κοστούμια στην ταινία, της Σούζαν Νάινινγκερ: ένα σαν επιχρωμιωμένο κομμάτι από πλαστικό για το στήθος, υφασμάτινος κορσές, σύνολο από κάτω σε χρώμα μεταλλικό γκρι, κολάρο και ζώνη επίσης σε μεταλλικό γκρι, μακριά γάντια, μπότες με ψηλά τακούνια και ασημί αξεσουάρ για το κεφάλι.

Βεβαίως, λόγω της επικίνδυνης σκηνής, στην στολή υπάρχουν «κάποιες τρύπες και σκισίματα» από τη χρήση της στην ταινία. Επίσης, λείπουν κομμάτια από τα αξεσουάρ με χάντρες.

Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν, καθώς ο ιστότοπος δέχεται προσφορές μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Δείτε ακόμη: Μπορεί να γίνει δική σας η…Βίβλος της Γουίτνεϊ Χιούστον