Ναδάλ και Σαράποβα δημοπρατούν αντικείμενα για τον κορωνοϊό

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σειρά προσωπικών τους αντικειμένων θα εκθέσουν σε δημοπρασία οι Ράφα Ναδάλ και Μαρία Σαράποβα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Τα αστέρια του τένις συμμετέχουν στον αγώνα κατά της πανδημίας. Ο Ράφα Ναδάλ, πέρα από την οικονομική βοήθεια στο εθνικό σύστημα υγείας της Ισπανίας συνεχίζει την προσπάθεια για τη συγκέντρωση πόρων στη μάχη κατά του φονικού ιού.

Ο 33χρονος θρύλος του τένις ανακοίνωσε πως θα βγάλει σε δημοπρασία της φανέλα που φορούσε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός το 2019 με τα έσοδα να πηγαίνουν στον ισπανικό Ερυθρό Σταυρό. Επίσης διάσημος Ισπανός, ο 37χρονος ποδηλάτης Αλμπέρτο Κονταδόρ θα κάνει το ίδιο με το ποδήλατο που χρησιμοποίησε στο Γύρο της Ιταλίας και της Γαλλίας το 2011.

Από την πλευρά της, η Ρωσίδα πρωταθλήτρια και παλιό Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη των γυναικών στο τένις, Μαρία Σαράποβα έβαλε σε δημοπρασία μια ρακέτα που έχει πάνω την υπογραφή της και ξεκίνησε καμπάνια για την ενίσχυση των γιατρών που παλεύουν με τον κορvνοϊό, ενώ η ίδια θα βοηθήσει οικονομικά συγκεκριμένα νοσοκομεία της Μόσχας.

Σχετικά άρθρα