Νέα δημοσκόπηση: Η ΝΔ προηγείται με 13 μονάδες διαφορά

Νέα δημοσκόπηση: Η ΝΔ προηγείται με 13 μονάδες διαφορά

Με 13 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα δημοσκόπηση της ΠΑΜΑΚ για τον ΣΚΑΪ, την πρώτη μετά το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την έρευνα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30,5%, έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ.  Η ΝΔ εμφανίζεται να έχει χάσει 2,5 μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντιστρόφως κερδίσει 2,5 μονάδες.

Στην ερώτηση αν η κυβέρνηση θα λάβει νέα μέτρα, το 85,5% απαντά ότι πιστεύει ότι θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα, το 9,5% εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα βγάλει τη χώρα από την κρίση χωρίς πρόσθετα μέτρα ενώ το 5% απαντά δηλώνει «δεν ξέρω/ δεν απαντώ».

nea-metra

Το 58,5% των ερωτώμενων αναφέρει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από το έργο της κυβέρνησης, το 34% απαντά ότι δεν είναι ικανοποιημένο, αλλά δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές, ενώ το 6% δηλώνει ικανοποιημένο από το κυβερνητικό έργο.

Αναφορικά με τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στην 82η ΔΕΘ το 46% αναφέρει ότι δεν πείστηκε, το 47,5% ότι δεν τον παρακολούθησε και 6% δηλώνει ότι πείστηκε.

Αντίστοιχα, το 38% αναφέρει ότι δεν πείστηκε από τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το 41,5% ότι δεν τον ακολούθησε και το 19,5% ότι πείστηκε.

deth1_0