Νέα εποχή για το City Unity College

Τη συνεργασία του με το Cardiff Metropolitan University εγκαινιάζει το Κολέγιο.

Νέα συνεργασία ανακοινώνει το City Unity College με το Cardiff Metropolitan University της Μεγάλης Βρετανίας και για να εγκαινιάσει τη νέα αυτή συνεργασία ανακοινώνει ότι όσοι φοιτητές εγγράφονται στα προγράμματα του Cardiff Metropolitan University, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για ένα ταξίδι τριών ημερών στο Cardiff με όλα τα έξοδα πληρωμένα (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό). Οι φοιτητές θα συμμετάσχουν στην ετήσια συνάντηση εκπροσώπων φοιτητών στο Annual Student Representative Event.

Η ποιοτική εκπαίδευση, σε συνδυασμό με τον ευέλικτο σχεδιασμό των προγραμμάτων σπουδών, τη δυνατότητα εσωτερικής μετακίνησης των φοιτητών στα παραρτήματά του ανά τον κόσμο, καθώς και τη συνεχή δημιουργία νέων εκπαιδευτικών και επαγγελματικών ευκαιριών, έχουν ως αποτέλεσμα κάθε πτυχίο του City Unity College να αποτελεί εγγύηση γνώσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε διεθνές επίπεδο.

Το City Unity College σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University (Μεγάλη Βρετανία) προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στους εξής τομείς: Ψυχολογία, Business, Πληροφορική, Λογιστική, Χρηματοοικονομικά, Τουριστικά και Ξενοδοχειακά, Νομικά.

Σχετικά άρθρα