Νέα γερμανική σάτιρα «αποθεώνει» τον Βαρουφάκη

Νέα γερμανική σάτιρα «αποθεώνει» τον Βαρουφάκη

Το βραδινό σατιρικό σόου της Γερμανίας, Neo Magazin Royale, αποκαλεί τον Βαρουφάκη «υπέροχο» και ειρωνεύεται τις συνήθειες των Γερμανών.

Όπως φαίνεται ο έλληνας υπουργός Οικονομικών συνεχίζει να αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα ξένα ΜΜΕ.

Το βραδινό σόου της Γερμανίας Neo Magazin Royale ετοίμασε ένα σατιρικό βίντεο που πραγματικά ξεπερνά κάθε προσδοκία με το καυστικό του χιούμορ.

Στα πρώτα λεπτά, ο παρουσιαστής του βίντεο ειρωνεύεται τις συνήθειες των Γερμανών, από το φαγητό, τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις μέχρι και την αγάπη τους για την τάξη. Ξαφνικά όμως εμφανίζεται ο πραγματικός πρωταγωνιστής, που δεν είναι φυσικά άλλος από τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Αυτό που ακολουθεί είναι η απόλυτη αποθέωση: ο Βαρουφάκης αποκαλείται «υπουργός του Υπέροχου», ενώ απαρατήρητη δεν περνά ούτε η «καυτή» γυναίκα του. «Θυμίζει Playmate της δεκαετίας του ’80.»

«Είναι ο χαμένος γιος του Δία, με καρδιά φτιαγμένη από πέτρα!», τραγουδά ο παρουσιαστής. «Το βλέμμα του καίει σαν φωτιά και το σώμα του φωνάζει σεξ. Ο δικός μας υπουργός Οικονομικών δεν έχει καν πόδια…», συνεχίζει.

Δείτε το βίντεο: