Νέα μέλη στο Partnership της KPMG

Νέα μέλη στο Partnership της KPMG
Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG σχολιάζοντας τις αλλαγές στην εταιρεία είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι να βλέπουμε τους ανθρώπους μας να εξελίσσονται και να αναλαμβάνουν υψηλότερες θέσεις ευθύνης».

Η KPMG στην Ελλάδα από 1 Ιουλίου ενισχύει τις Ελεγκτικές της υπηρεσίες εντάσσοντας τρεις νέους συνεταίρους (partners) στην οικογένειά της. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα παρακάτω στελέχη:

Αλέξανδρο Βελδέκη

ο οποίος εργάζεται στην KPMG τα τελευταία 19 χρόνια και διαθέτει σημαντική εμπειρία σε εισηγμένες και μη εισηγμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται κυρίως στο Βιομηχανικό κλάδο στην Ελλάδα.

Αναστάσιο Κυριακούλη

ο οποίος εργάζεται στην KPMG τα τελευταία 14 χρόνια με ειδίκευση στον χρηματοπιστωτικό τομέα, αλλά και με μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ενέργειας.

Δημήτριο Τανό

ο οποίος εργάζεται στην KPMG τα τελευταία 13 χρόνια και έχει συμμετάσχει σε ελέγχους πολλών εισηγμένων και μη εταιρειών του Λιανικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων Ελληνικών και διεθνών ομίλων.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG σχολιάζοντας τις αλλαγές στην εταιρεία είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι να βλέπουμε τους ανθρώπους μας να εξελίσσονται και να αναλαμβάνουν υψηλότερες θέσεις ευθύνης. Είμαι πεπεισμένος ότι και τα τρία στελέχη μας που αναλαμβάνουν τη θέση του partner σήμερα θα προσθέσουν σημαντικά στην ανάπτυξη του ελεγκτικού τμήματος προς όφελος των εργαζομένων μας και των πελατών μας. Η φιλοσοφία μας είναι ότι η άριστη εξυπηρέτηση πελατών, η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η συμβολή στην ανάπτυξη της εταιρείας, πρέπει να ανταμείβονται. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο έργο τους».