Νέα μικροκυματική πλατφόρμα παρουσίασε η Intracom Telecom

Νέα μικροκυματική πλατφόρμα παρουσίασε η Intracom Telecom

Η εταιρία θα παρουσιάζει τη λύση της στην εκδήλωση «Packet Microwave & Mobile Backhaul», που πραγματοποιείται 22-24 Σεπτεμβρίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Τη διάθεση της πλατφόρμας OSDR (Outdoor Software-Defined Radio), μιας προηγμένης μικροκυματικής λύσης εξωτερικού χώρου με ενσωματωμένο λογισμικό, ανακοίνωσε σήμερα η Intracom Telecom.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πλατφόρμα OSDR προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα, απόδοση και ευκολία εγκατάστασης σε οποιαδήποτε θέση λειτουργίας επιλεχθεί (Point-to-Point ή Point-to-MultiPoint) και επιτρέπει στους παρόχους να επεκτείνουν και να διαμορφώνουν το δίκτυο τους εύκολα χάρη στην ευελιξία που τους προσφέρει.

Η πλατφόρμα OSDR λειτουργεί σε συχνότητες 6-42GHz και επιτυγχάνει διαμόρφωση έως 4096-QAM παρέχοντας Gigabit χωρητικότητα από ένα κανάλι 56MHz. Η τεχνολογία της πλατφόρμας OSDR παρέχει τεχνικές υψηλής διαμόρφωσης, συμπίεσης δεδομένων και αλγορίθμους που επιτρέπουν μεγαλύτερη εμβέλεια.

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom ΙΝΤΚΑ +2,42% Telecom, δήλωσε: «Με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε την πλατφόρμα OSDR, μία «όλα σε ένα» μικροκυματική λύση, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των παρόχων να χρησιμοποιούν διαφορετικές αρχιτεκτονικές σε συγκεκριμένα μέρη του δικτύου τους. Η πλατφόρμα OSDR, εκτός από μία αποδοτική επένδυση για τους παρόχους, αποτελεί ακόμα μία επιβεβαίωση της προσήλωσης της Intracom ΙΝΤΚΑ +2,42% Telecom στην ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των παρόχων αποτελεσματικά και οικονομικά στον εκσυγχρονισμό των 4G/5G δικτύων τους».

Διαβάστε ακόμα:

H Warply καινοτομεί ξανά!