Νέα πυρά Δομαζάκη στη διοίκηση της Creta Farms

Νέα πυρά Δομαζάκη στη διοίκηση της Creta Farms
Ο Εμμ. Δομαζάκις επιχειρεί να παραπλανήσει τους μετόχους ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ερχόμενης Δευτέρας, υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης.

Για προσπάθεια παραπλάνησης των μετόχων της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms από τη διοίκηση, εν όψει της γενικής συνέλευσης της ερχόμενης Δευτέρας 23/09/2019, κάνει λόγο με σημερινή του ανακοίνωση ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζει ότι «πριν από λίγη ώρα κοινοποιήσαμε προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, Χρηματιστήριο και εμπλεκόμενες ελεγκτικές εταιρείες επιστολή του Εμμ. Δομαζάκι προς τους μετόχους της εταιρείας ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ με την οποία σκοπίμως επιχειρεί να τους παραπλανήσει εν όψει της γενικής συνέλευσης της ερχόμενης Δευτέρας 23/09/2019. Στην επιστολή προς τους μετόχους ο κ. Δομαζάκις κάνοντας κατάχρηση της θέσης του ως διευθύνοντος συμβούλου διαδίδει ψευδείς και ανακριβείς πληροφορίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι προβαίνει σε αναφορές για την πορεία ελέγχου της Deloitte, της Ernst& Young ως CRO και υπεύθυνη εταιρεία για την διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή και επικαλείται το περίφημο πόρισμα της PwC το οποίο δεσμεύτηκε ενώπιον των μετόχων ήδη από τις 26/06/2019 ότι θα δημοσιοποιήσει αλλά ουδέποτε το έπραξε και συνολικά με τις ενέργειές του, παραβαίνει σωρεία διατάξεων που διέπουν τη λειτουργία των ανωνύμων εταιριών και του Χρηματιστηρίου.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στις εν λόγω ελεγκτικές εταιρείες καθώς παραβιάζεται η εμπιστευτικότητα στοιχείων, το απόρρητο της διαδικασίας, διαστρεβλώνεται η πραγματική τους εικόνα και όλα αυτά φέρονται να τελούν υπό την έγκριση άλλως την ανοχή των αναφερομένων στην επιστολή ελεγκτικών εταιρειών. Θα επαναλάβουμε το ερώτημα που πήγαν τα 16 εκατ. ευρώ αποθέματα που υπήρχαν στο τέλος Απριλίου ώστε η εταιρεία μετά από δύο μήνες να μην μπορεί να αγοράσει προμήθειες και να έχει μηδενική παραγωγή. Κατανοούμε τον πανικό του Εμμ. Δομαζάκι εν όψει της γενικής συνέλευσης καθώς αντιλαμβάνεται ότι η ετυμηγορία των μετόχων θα αποδώσει δικαιοσύνη και θα αποκαλυφθούν όλα όσα προσπαθεί να συγκαλύψει τόσο καιρό».