Νέα πρόστιμα σε πρατήρια για αισχροκέρδεια. Έρχονται «αρκετά ακόμη» λέει ο Γεωργιάδης

Νέα πρόστιμα σε πρατήρια για αισχροκέρδεια. Έρχονται «αρκετά ακόμη» λέει ο Γεωργιάδης
Ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων δημοσιογράφων για τη λειτουργία εμπορικών δραστηριοτήτων και υπηρεσιών από τις 30.1.2021, λόγω του Covid-19 , στο Υπουργείο Υγείας, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021. Με ραντεβού εντός καταστήματος (click inside) θα γίνονται από αύριο οι αγορές για τους κλάδους ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοχαρτοπωλείων στις περιοχές επαυξημένου κινδύνου, δηλαδή και στην Αττική, ενώ όλες οι άλλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου θα λειτουργούν μόνο με την διαδικασία καθορισμού ραντεβού για παραλαβή εκτός καταστήματος (click away). Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι τα μέτρα θα είναι σε ισχύ από αύριο και ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την προσεχή Κυριακή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ/STR Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ασταμάτητα συνεχίζονται οι έλεγχοι για την αισχροκέρδεια στα καύσιμα, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ υπογραμμίζει ότι σήμερα υπέγραψε νέα πρόστιμα και έως το τέλος της εβδομάδας θα υπογράψει και «αρκετά ακόμη».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο υπουργός:

«Αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε ασταμάτητα τους ελέγχους για την αισχροκέρδεια στα καύσιμα. Και σήμερα υπέγραψα νέα σχετικά πρόστιμα και έως το τέλος της εβδομάδας θα υπογράψω και αρκετά ακόμη. Στέλνουμε σαφές μήνυμα σε όλους να μην εκμεταλλευθούν την κατάσταση για να κερδίσουν!»