Νέα συνεργασία μεταξύ Blueground και Welcome Pickups

Νέα συνεργασία μεταξύ Blueground και Welcome Pickups
Οι δύο ελληνικές εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε διεθνές επίπεδο.

Η Blueground ανακοινώνει σήμερα στρατηγική συνεργασία με την Welcome Pickups σε Αθήνα, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη και Ντουμπάι. Σε μια εποχή που η ανάγκη για αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η Blueground συνεργάζεται με την Welcome Pickups για να προσφέρει στους ενοικιαστές της υψηλής ποιότητας μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο χωρίς στρες και άγχος.

Πλέον, όλοι οι ενοικιαστές της εταιρείας που μένουν στις συγκεκριμένες πόλεις έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού για τη μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο εύκολα και γρήγορα μέσω ειδικής ιστοσελίδας. Μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία της κράτησης λαμβάνει email με τα στοιχεία του οδηγού που θα τον παραλάβει καθώς και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας που ακολουθούνται.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την σύμπραξή μας με την Welcome Pickups, μια ελληνική εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για διασφάλιση υψηλών προτύπων ασφάλειας και ποιότητας. Η νέα αυτή υπηρεσία μας βοηθάει να προσφέρουμε στους ενοικιαστές μας μια προσωποποιημένη και ασφαλής εμπειρία από τη στιγμή που προσγειώνονται στην πόλη που θα γίνει το νέο τους σπίτι μέχρι και την αναχώρησή τους», δήλωσε ο Αλέξης Μαραγκός, Head of Partnerships της Blueground.

O Αλέξανδρος Τρίμης, CEO της Welcome Pickups, σημείωσε σχετικά «Η συνεργασία μας θα προσφέρει στους ενοικιαστές της Blueground έναν εύκολο τρόπο μετακίνησης από και προς τη νέα τους κατοικία, χωρίς άγχος. Θέλουμε οι πρώτες και οι τελευταίες ώρες της διαμονής τους να είναι ανέμελες, ασφαλείς και αξέχαστες».

H Blueground, θέλοντας να βοηθήσει τους ενοικιαστές της να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη διαμονή τους αλλά και να εξοικειωθούν γρήγορα με τη νέα τους πόλη, έχει συνάψει συνεργασίες με δημοφιλείς εταιρείες σε πολλές από τις περιοχές δραστηριοποίησής της. Η συνεργασία με την Welcome Pickups αποτελεί την πρώτη συνεργασία της εταιρείας στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Η Blueground και η Welcome Pickups αποτελούν δύο ελληνικές startup εταιρείες με διεθνή παρουσία και αναγνώριση. Συγκεκριμένα, η Blueground έχει παρουσία σε 12 πόλεις σε όλο τον κόσμο με πάνω από 3.000 διαμερίσματα. Παράλληλα, έχει σηκώσει συνολικά κεφάλαια ύψους $78 εκ. από εγχώρια και διεθνή επενδυτικά σχήματα, ανάμεσα στα οποία είναι και το ευρωπαϊκό fund VentureFriends. Οι ίδιοι έχουν επενδύσει και στην Welcome Pickups, η οποία πλέον δραστηριοποιείται σε πάνω από 50 πόλεις παγκοσμίως.