Νέα συνεργασία Ροδούλα με eKIOSKYS και KIOSKY’S CONVENIENCE STORES στο Retail

Στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES & το eKIOSKYS θα διατίθενται προϊόντα από τις ζύμες αλλά και τις γλυκές απολαύσεις της Ροδούλας.

Η Ροδούλα μετά από τέσσερα χρόνια στο χώρο του λιανεμπορίου, με τα λαχταριστά και ξεχωριστά προϊόντα ζύμης και γλυκού, έχει δημιουργήσει σημαντικές συνεργασίες διευρύνοντας το  δίκτυο διανομής της.  Στις αρχές Απριλίου αναμένεται ότι τα προϊόντα της εταιρίας θα είναι διαθέσιμα σε ολόκληρο το δίκτυο των φυσικών KIOSKY’S CONVENIENCE STORES αλλά και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eKIOSKYS.

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES είναι τα νέας γενιάς convenience stores, τα οποία μέσα από το διευρυμένο ωράριο και με το δίκτυο 29 καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών σε είδη μάρκετ, προϊόντα εστίασης και είδη περιπτέρου και σε συνεργασία ηλεκτρονική πλατφόρμα eKIOSKYS φέρνουν τα πάντα άμεσα στην πόρτα τους με ελάχιστη παραγγελία μόλις 3€.

Στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES & το eKIOSKYS θα διατίθενται προϊόντα από τις ζύμες αλλά και τις γλυκές απολαύσεις της Ροδούλας.

Οι κωδικοί που μπορείτε να βρείτε είναι οι παρακάτω:

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΝΑΞΟΥ 16 ΤΕΜ

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΚΡΗΤΗΣ 16 ΤΕΜ

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 16ΤΕΜ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΤΟΥΡΤΑ COOKIES DELUXE 800g

ΤΟΥΡΤΑ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ 800g

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΗΛΑ 8pcs 1Kg