Νέα συνεργασία της KPMG με Salesforce με στόχο τη βελτιστοποίηση της πελατοκεντρικής προσέγγισης των πελατών της

Νέα συνεργασία της KPMG με Salesforce με στόχο τη βελτιστοποίηση της πελατοκεντρικής προσέγγισης των πελατών της
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου
Η KPMG σε συνεργασία με την Salesforce προσφέρει ένα συνδεδεμένο cross-cloud περιβάλλον με στόχο την ευθυγράμμιση των εργασιών των πελατών της.

Η KPMG ανακοίνωσε τις νέες εξελίξεις στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό, με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να γίνουν «Συνδεδεμένοι – Ισχυροί – Αξιόπιστοι», παρέχοντας τη δυνατότητα ενός ολιστικού «ταξιδιού του πελάτη(customer journey)». Για να ενισχύσει περαιτέρω την πελατοκεντρική τους προσέγγιση με γνώμονα τον εκάστοτε κλάδο, η KPMG συνεργάζεται με την Salesforce, παγκόσμιο ηγέτη της αγοράς CRM (Customer Relationship Management).

Πρόκληση αποτελεί για τους οργανισμούς ο συντονισμός των λειτουργιών σε όλους τους τομείς τής επιχείρησης, καθώς επίσης και η δημιουργία μιας αποτελεσματικής και μοναδικής Εμπειρίας Πελάτη. Η προσέγγιση της KPMG εστιάζει στην ενοποίηση του πλήρους εύρους των λειτουργιών μιας επιχείρησης, από τις συναλλαγές με το κοινό ως τις εσωτερικές διαδικασίες (front – middle και back office), συνδυάζοντας τη σε βάθος εμπειρία της σε κάθε κλάδο και στις αντίστοιχες λειτουργίες με την πλατφόρμα της Salesforce και με λύσεις cross-cloud. Η ενοποίηση επιτρέπει επίσης τη συνοχή στη διαχείριση του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης πελατών και της εμπορικής λειτουργίας, ενώ ενισχύει τα συνδεδεμένα συμπεράσματα-ευρήματα, την αυτοματοποίηση των εργασιών και τη βελτίωση της συμμετοχής των εργαζομένων.

Η Lisa Edwards, Strategic Engagement and Operations της Salesforce EVP, αναφέρει «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία της KPMG με την Salesforce σε αυτήν την καινοτόμα πρωτοβουλία της ψηφιακής προσέγγισης «Συνδεδεμένοι – Ισχυροί – Αξιόπιστοι». Ταυτόχρονα βλέπουμε να αυξάνεται η ζήτηση από τους πελάτες για ταχεία μετάβαση στο περιβάλλον multi-cloud. Έχουμε ένα κοινό όραμα με την KPMG για μια συνδεδεμένη επιχείρηση όπου οι πελάτες επωφελούνται από την εξειδίκευση στον κλάδο και την επιτάχυνση των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Η πλατφόρμα της Salesforce θα βοηθήσει επιπλέον τους επαγγελματίες της KPMG να παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις στους πελάτες τους, εστιασμένες στον εκάστοτε κλάδο έτσι ώστε να βελτιώσουν την Εμπειρία Πελάτη σε όλα τα σημεία επαφής».

Επιπλέον, η KPMG θα αξιοποιήσει την πλατφόρμα MuleSoft Anypoint για την εφαρμογή του ψηφιακού μετασχηματισμού για τους πελάτες, χρησιμοποιώντας την API-led (Application Programming Interface) προσέγγιση  για την ενσωμάτωση της εκάστοτε πηγής δεδομένων, συσκευής ή εφαρμογής. Πάντοτε με μοναδικό μέλημα τον πελάτη, στόχος των επαγγελματιών της KPMG είναι να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να προσφέρουν ένα ορθά σχεδιασμένο και συνδεδεμένο «ταξίδι του πελάτη».

Ο Διονύσης Διαμαντόπουλος, Γενικός Διευθυντής της KPMG δήλωσε «Η συνεργασία μας με την Salesforce και η προσέγγισή μας στοχεύουν στη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας. Δημιουργούμε αξία και ταυτόχρονα κέρδος δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να υλοποιήσουν την υπόσχεσή τους σε κάθε σημείο επαφής του Ταξιδιού του Πελάτη.» Συμπλήρωσε επίσης «Είμαι πολύ ικανοποιημένος καθώς με την Salesforce συνεργαζόμαστε όχι μόνο με τον κορυφαίο πάροχο CRM πλατφόρμας, αλλά με μια εταιρεία που μοιράζεται τις αξίες και το όραμά μας να βοηθήσουμε τους κοινούς μας πελάτες να χτίσουν σχέσεις διαρκείας και εμπιστοσύνης με τους δικούς τους πελάτες».