Νέα Συνεργασία της travelplanet24 με την ACM

Νέα Συνεργασία της travelplanet24 με την ACM

Σε συμφωνία ήρθαν οι δύο εταιρείες με στόχο την ενσωμάτωση της μεθοδολογίας Agile.

Η Travelplanet24 ανακοινώνει την νέα συνεργασία με την ACM για την υιοθέτηση της μεθοδολογίας Agile στο τμήμα τεχνολογίας της εταιρείας.

Με την στενή συνεργασία και την εφαρμογή του Scrum, η εταιρεία στοχεύει στην ανάπτυξη του τμήματος τεχνολογίας και στην αύξηση της παραγωγικότητας. Στο πλαίσιο του Agile εγκαθίσταται στην Travelplanet24 μια νέα διοικητική νοοτροπία βασισμένη σε τεκμηριωμένα στοιχεία, ενισχύοντας την ικανότητα της να προσφέρει αξία στους πελάτες.

Η εταιρεία ξεκίνησε δοκιμαστικά την ενσωμάτωση του Scrum σε 2 βασικές ομάδες του τμήματος τεχνολογίας, την ομάδα των πτήσεων και των πληρωμών. Αυτή η μεθοδολογία εξασφαλίζει την ποιότητα και την συνάφεια των προϊόντων σε μια κρίσιμη αγορά καθώς και την επιτυχία των ομάδων εργασίας.

Ο Κώστας Κουκουμτζής, Chief Technology Officer της Travelplanet24 δήλωσε, “Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας με την ACM και η ενσωμάτωση του scrum στις ομάδες του τμήματος τεχνολογίας θα αυξήσει την παραγωγικότητά μας και θα δημιουργήσει μεγαλύτερη ενασχόληση μέσα στην ομάδα”.

Ο Ahmet Akdag, Managing Partner της ACM δήλωσε “Έχουμε συνεργαστεί με πολλές κορυφαίες εταιρείες στην Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή. H Travelplanet24 είναι έναs από τους αγαπημένους μας πελάτες, διότι έχει όλες τις δυναμικές που απαιτούνται για να είναι ένας υπέρ παραγωγικός οργανισμός νοημοσύνη, τεχνολογία, ενέργεια και φιλοδοξία. Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα επιτύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα ως μια ομάδα αποτελούμενη από σπουδαίους ανθρώπους”.

Η μεθοδολογία Agile προτείνει εναλλακτικές λύσεις στην παραδοσιακή διαχείριση των πολύπλοκων έργων τεχνολογίας και χρησιμοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού με σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στον απρόβλεπτο παράγοντα και στην πολυπλοκότητα των έργων. Το Scrum, όρος δανεισμένος από το ράγκμπι, είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για την εισαγωγή στο Agile λόγω της απλότητας και της ευελιξίας του. Το Scrum δίνει έμφαση στην εμπειρική αξιολόγηση, στην αυτοδιαχείριση της ομάδας και προσπαθεί να χτίσει ένα σωστά ελεγμένο προϊόν μέσα από σύντομες διαδοχικές προσεγγίσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Επένδυση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στην Travelplanet24

Η νέα λίστα 40 under 40 αποκλειστικά στο FortuneGreece

Ταξίδια που θα θυμάστε για μια ζωή