Νέα συνομιλία χρυσαυγιτών με ύβρεις κατά του Παύλου Φύσσα

Νέα συνομιλία χρυσαυγιτών με ύβρεις κατά του Παύλου Φύσσα

Στη δημοσιότητα ένα ακόμη ηχητικό ντοκουμέντο με τον σωματοφύλακα του Ν.Μιχαλολιάκου και μέλος της Χρυσής Αυγής.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι άθλιοι χαρακτηρισμοί, οι ύβρεις και η χλεύη που εκτοξεύουν κατά του νεκρού Παύλου Φύσσα σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες στελέχη της ΧΑ , δύο μόλις μέρες μετά τη δολοφονία του στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για δύο νέες τηλεφωνικές συνομιλίες του Σ. Δεβελέκο με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής και πιο συγκεκριμένα μία γυναίκα και έναν άνδρα, συνομιλίες γεμάτες χλευασμό, οι οποίες και συμπεριλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία για την υπόθεση της οργάνωσης.

Ο Σωτήρης Δεβελέκος είναι ο οδηγός – σωματοφύλακας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής. Ο εν λόγω κύριος λοιπόν αφού πρώτα προχωρά σε ύβρεις προς τον νεκρό, στη συνέχεια σχολιάζει τα τραγούδια του Π. Φύσσα και φωνάζει, «τραγούδα π….η τώρα από εκεί που είσαι».

Στη δεύτερη συνομιλία του, ακούγονται πάλι ο Σ. Δεβελέκος και ένας ακόμη χρυσαυγίτης να γελάνε με το δολοφονημένο Π. Φύσσα. Μάλιστα, χλευάζουν τη συμμετοχή του νεκρού σε σατιρική εκπομπή λέγοντας: «τώρα θα κάνει εκπομπή από το παράδεισο».

Την ίδια στιγμή, όπως καταγγέλλουν δικηγόροι της πολιτικής αγωγής στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση της ΧΑ, μόνο μετά τη δολοφονία Φύσσα μετατράπηκαν σε κακουργήματα οι κατηγορίες για τις επιθέσεις χρυσαυγιτών σε Πέραμα και Ιχθυόσκαλα.

Πηγές: news247.gr, stokokkino.gr