Νέα στοιχεία για την εγκυμοσύνη της αποκάλυψε η Μέγκαν Μαρκλ

Νέα στοιχεία για την εγκυμοσύνη της αποκάλυψε η Μέγκαν Μαρκλ
epa07282831 Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (L) and Meghan, Duchess of Sussex greet the crowd outside the Town Hall in Birkenhead, Britain, 14 January 2019. They viewed a new sculpture marking the 100th anniversary of the death of war poet Wilfred Owen. It is their first engagement together in 2019 and the couple is expecting their first baby in spring. EPA/NIGEL RODDIS Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ωστόσο η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι κρατά ένα σημαντικό στοιχείο μυστικό.

Η Μέγκαν Μαρκλ, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, είπε σε θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ότι είναι έξι μηνών έγκυος, ωστόσο το ζευγάρι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού του, μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ.

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός και ο Βρετανός γαλαζοαίματος παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο και ανακοίνωσαν τον Οκτώβριο ότι περιμένουν το πρώτο παιδί τους την Άνοιξη του 2019, χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε με πολίτες, οι οποίοι πήγαν να τη δουν από κοντά, ενώ επισκεπτόταν σήμερα το Μπίρκενχεντ στη βόρεια Αγγλία, η 37χρονη Μέγκαν αποκάλυψε ότι είναι έγκυος έξι μηνών, προσθέτοντας ότι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας αναμένεται κάποια στιγμή τον Απρίλιο.

Εντούτοις, η Μέγκαν και ο Χάρι, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, δεν γνωρίζουν εάν το παιδάκι τους, έβδομο στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, θα είναι αγόρι ή κορίτσι, και θα είναι για εκείνους «έκπληξη», μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Η Έλεν Ο’ Τουλ, μητέρα επτά παιδιών η ίδια, αποκάλυψε ότι η Μέγκαν της ζήτησε συμβουλές.

«Της είπα “πάρε μια ανάσα και δέξου ό,τι σου προσφέρουν” κι εκείνη αγκάλιασε την κοιλίτσα της και γέλασε. Ήταν πραγματικά χαριτωμένο», εξήγησε η Βρετανίδα στο Ρόιτερς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters