Νέες απολύσεις ανακοινώνει σήμερα η Emirates με στόχο την αποτροπή μιας κρίσης ρευστότητας

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κρατική αεροπορική εταιρεία του Ντουμπάι απέλυσε εκατοντάδες πιλότους και χιλιάδες εργαζόμενους ως πλήρωμα καμπίνας χθες, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει μια κρίση ρευστότητας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανέφεραν πηγές στο Reuters.

Η Emirates, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα νέες απολύσεις πιλότων και πληρώματος καμπίνας, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters. Θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που ανακοινώνονται απολύσεις.

Εκπρόσωπος της εταιρείας αρνήθηκε να σχολιάσει πέραν της ανακοίνωσης που εξέδωσε χθες η Emirates, πως ορισμένοι εργαζόμενοί της απολύθηκαν. Δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες.

Η κρατική αεροπορική εταιρεία του Ντουμπάι απέλυσε εκατοντάδες πιλότους και χιλιάδες εργαζόμενους ως πλήρωμα καμπίνας χθες, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει μια κρίση ρευστότητας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανέφεραν πηγές στο Reuters.

Κατά τις πηγές, αυτήν την εβδομάδα αναμένονται ακόμα περισσότερες απολύσεις, μεταξύ άλλων και πιλότων Airbus A380 και Boeing 777.