Νέες διακρίσεις για τον Όμιλο ΟΤΕ

Νέες διακρίσεις για τον Όμιλο ΟΤΕ

Η παρουσία του ΟΤΕ στα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2014»

Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις απέσπασε ο ΟΤΕ στα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα 2014-Γεώργιος Ουζούνης». Τιμήθηκε με το «1o Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας» για το σταθερά πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών και την επένδυσή του στην καινοτομία, την εξέλιξη των τεχνολογικών υποδομών και την ανάπτυξη της χώρας. Παράλληλα, τιμήθηκε και με το «2o Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» για την υπεύθυνη δράση του απέναντι στην Αγορά, τους Εργαζομένους, το Περιβάλλον και την Κοινωνία.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου ΟΤΕ, κα Ντέπη Τζιμέα, παραλαμβάνοντας τα βραβεία, δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια, ο ΟΤΕ έχει μετασχηματιστεί σε μια σύγχρονη εταιρεία που πρωταγωνιστεί με τις επιδόσεις της, όχι μόνο τις τεχνολογικές και τις χρηματοοικονομικές, αλλά και τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές. Οι νέες αυτές διακρίσεις αποτελούν ακόμη μια αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας όλων μας στον όμιλο να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας, και να δημιουργήσουμε σε ολόκληρη τη χώρα τις υποδομές του αύριο. Με το έργο του, ο όμιλος ΟΤΕ στηρίζει την οικονομία, και συμβάλλει, με συνέπεια και συνέχεια, στην αειφόρο ανάπτυξη.»

Με τα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα 2014-Γεώργιος Ουζούνης», το περιοδικό ΧΡΗΜΑ βράβευσε τις καλύτερες εταιρείες που το 2014 συνέβαλαν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και στην ελληνική οικονομία γενικότερα, παρά το δύσκολο οικονομικό κλίμα.