Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Epsilon Net σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Epsilon Net σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Με τη νέα υπηρεσία παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών μέσω της οικογένειας των εμπορικών εφαρμογών PYLON.

Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησαν η Εθνική Τράπεζα και η Epsilon Net για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τη νέα υπηρεσία, παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών μέσω της οικογένειας των εμπορικών εφαρμογών PYLON.

Με την υπηρεσία PYLON, e-Banking Online Services καλύπτονται οι εξειδικευμένες επιχειρηματικές ανάγκες κάθε σύγχρονης και αναπτυσσόμενης επιχείρησης με απλό, εύχρηστο και αξιόπιστο τρόπο όπως η δυνατότητα on-line πληρωμής οφειλών, η διενέργεια συμψηφιστικών κινήσεων (εμβασμάτων) από εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και η πραγματοποίηση μαζικών πληρωμών μέσα από ενδοεπιχειρησιακές διαδικασίες εγκρίσεων.

Επιπλέον, εξασφαλίζεται η άμεση πρόσβαση στις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών σε πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονα καθίσταται εφικτή η σύνδεση τραπεζικών κινήσεων με παραστατικά των εφαρμογών με αλγορίθμους έξυπνης αντιστοίχισης, αλλά και η αυτόματη δημιουργία παραστατικού από την τραπεζική κίνηση.