Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ έπειτα από τη συντριβή του ελικοπτέρου του

Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ έπειτα από τη συντριβή του ελικοπτέρου του

Ο χειριστής έχασε τον έλεγχο και το αερσοκάφος κατέπεσε και συνετρίβη σε παρακείμενο πάρκινγκ, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το γήπεδο.

Το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα, συνετρίβη σε χώρο στάθμευσης έξω από το γήπεδο του συλλόγου, λίγο μετά την απογείωσή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Σβιβαναναπράμπα βρισκόταν εντός του ελικοπτέρου κατά τη στιγμή της συντριβής. Η Λέστερ είχε παίξει απόψε με τη Γουέστ Χαμ (1-1) στο στάδιο King Power.

Ο ποδοσφαιρικός σχολιαστής του BBC, Ίαν Στρίγκερ, είπε η τροχιά του ελικοπτέρου κατά την πτώση του ήταν «σπειροειδής», ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι «έπεσε σαν πέτρα».

Ο δημοσιογράφος του Sky Sports News, Ρομπ Ντόρσετ, ανέφερε ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε από το γήπεδο, όπως κάνει έπειτα από κάθε εντός έδρας αγώνα της Λέστερ.

Πρόσθεσε δε ότι μετά από μερικά δευτερόλεπτα φαινόταν ότι ο χειριστής έχασε τον έλεγχο και το αερσοκάφος κατέπεσε και συνετρίβη σε παρακείμενο πάρκινγκ, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το γήπεδο.