Νεκρός βρέθηκε ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ

Νεκρός βρέθηκε ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ
(FILES) In this file photo taken on January 26, 2014 Bob Saget arrives on the red carpet for the 56th Grammy Awards at the Staples Center in Los Angeles, California. - Bob Saget, the US comedian who delighted millions as the star of television's "Full House" in the 1980s and 1990s, has been found dead in a Florida hotel room, the local sheriff said on January 9, 2022. (Photo by Robyn BECK / AFP) Photo: AFP
Η αιτία του θανάτου του δεν είναι σαφής. Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Φλόριντα.  

Ο Μπομπ Σάγκετ, ο διάσημος Αμερικανός κωμικός που αγαπήθηκε από το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την επιτυχία “Full House,” βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ορλάντο της Φλόριντα στα 65 του χρόνια, ανακοίνωσαν χθες Κυριακή οι αρχές.

Η αιτία του θανάτου του δεν είναι σαφής. Οι άνδρες των πρώτων βοηθειών που έσπευσαν χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton του Ορλάντο βρήκαν τον ηθοποιό αναίσθητο και ανακοίνωσαν τον θάνατό του, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ.

Η ίδια πηγή ανακοίνωσε ότι η αστυνομία δεν βρήκε στοιχεία που να παρεπέμπουν σε χρήση ουσιών ή σε εγκληματική πράξη.

Ο Σάγκετ είχε μόλις ξεκινήσει μια περιοδεία stand-up comedy και είχε εμφανιστεί το βράδυ του Σαββάτου σε έναν χώρο κοντά στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram είχε αναφερθεί στο “πολύ ωραίο κοινό” και στη “μεγάλη θετική ενέργεια”.

“Δεν είχα ιδέα ότι έκανα μια δίωρη εμφάνιση απόψε. Επέστρεψα στην κωμωδία όπως όταν ήμουν 26 ετών. Υποθέτω ότι βρίσκω την νέα φωνή μου και απολαμβάνω το κάθε λεπτό”, είχε γράψει.

Ο Σάγκετ είχε υποδυθεί έναν χήρο πατέρα, τον Ντάντι Τάνερ, στη σειρά “Full House”, από το 1987 ως το 1995, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς με τίτλο “Fuller House” από το 2016 ως το 2020.

Στη σειρά ο Τάνερ μοιράζεται το σπίτι του με τις τρεις κόρες του, τον κουνιάδο του και τον καλύτερό του φίλο. Επίσης, ο ηθοποιός παρουσίαζε από το 1989 ως το 1997 την εκπομπή “America’s Funniest Home Videos”.

Ο ιατροδικαστής αναμένεται να αποφανθεί για την αιτία θανάτου του, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.