Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Jeremie από την Eurobank

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Jeremie από την Eurobank

Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από προνομιακούς όρους για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Με το βλέμμα στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την βελτίωση της λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η Eurobank ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος Jeremie.

Το Jeremie, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (EIF), περιλαμβάνει μία σειρά από προνομιακούς όρους για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως χαμηλά τελικά επιτόκια από 2,8% έως 3,9%, ανάλογα με την παρεχόμενη εξασφάλιση, ως αποτέλεσμα της άτοκης χρηματοδότησης του 50% του ποσού από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων και της ανταγωνιστικής τιμολόγησης του υπολοίπου ποσού από την Eurobank.

Το πρόγραμμα προβλέπει ακόμη υψηλά ποσά χρηματοδότησης έως 500.000 ευρώ, τόσο για κεφάλαιο κίνησης, όσο και για επενδύσεις σε εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και άυλα πάγια, μεγάλη διάρκεια χρηματοδότησης μέχρι τα δέκα έτη και ευέλικτες διαδικασίες έγκρισης για την ταχύτερη εκταμίευση των δανείων.

Διαβάστε ακόμη: Ο «κλειδοκράτορας» της χρηματοδότησης των ΜμΕ