Νέο Power Point από την Microsoft

Ένα ανανεωμένο εργαλείο για παρουσιάσεις.

Οι παρουσιάσεις είναι συνώνυμο του Power Point. Μια σωστή παρουσίαση προϋποθέτει άριστη χρήση του εργαλείου της Microsoft, ένα εργαλείο που χρόνια απεικονίζει τις ιδέες των επαγγελματιών.

Μήπως, όμως, έχετε κουραστεί από το Power Point και δεν σας φαίνεται πια τόσο χρήσιμο εργαλείο ώστε να μπορέσετε να παρουσιάσετε τις σκέψεις σας όπως πραγματικά θα θέλατε;

Η Microsoft θα βάλει τέλος σε αυτό, παρουσιάζοντας τη νέα της εφαρμογή για παρουσιάσεις, το Microsoft Sway.

Το Sway δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταφέρουν και να ανεβάζουν φωτογραφίες κατευθείαν από τον υπολογιστή, το Facebook, το YouTube, το Twitter ή οποιοδήποτε cloud storage και θα λειτουργεί μέσω web browser αλλά και εφαρμογής για τα κινητά.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη δημιουργία του Sway τον Οκτώβριο, ενώ τη Δευτέρα παρουσίασε ενώπιον δημοσιογράφων την ενημερωμένη έκδοση.

Όσοι ήταν εκεί, μίλησαν για μια πρωτότυπη εφαρμογή με τα χαρακτηριστικά «change my mood» που σου επιτρέπει να αλλάζεις layout, background και fonts αλλά και το «remix» να ξεχωρίζουν.

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το γεγονός πως οι περισσότερες εφαρμογές σχεδιάστηκαν από τον CEO της εταιρείας, Σάτια Ναντέλα, με στόχο να «επανεφεύρουν την παραγωγικότητα».