Νέο ράλι +29% για το Solana τις τελευταίες 24 ώρες 

Νέο ράλι +29% για το Solana τις τελευταίες 24 ώρες 
Solana logo displayed on a phone screen and representation of cryptocurrencies are seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on August 21, 2021. (Photo Illustration by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP

Αύξηση +29% καταγράφει το Solana. Το ασταμάτητο ράλι στο SOL, το εγγενές token του  blockchain, δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης, με το κρυπτονόμισμα να παρουσιάζει εντυπωσιακή αύξηση τις τελευταίες 24 ώρες.

Έτσι, το κρυπτονόμισμα μόλις έφτασε σε νέο ιστορικό ρεκόρ στα $184,71 και μαζί με αυτό κεφαλαιοποίηση πάνω από $53 δισεκατομμύρια., σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinGecko.

Το αμέσως επόμενο κερδοφόρο altcoin στο top 10, ήταν το κορυφαίο XRP με 4,2% μέσα σε 24 ώρες. Το Polkadot κατάφερε να κερδίσει 3,3%, ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν ως επί το πλείστον σταθερά.

Αφού μπήκε στο top 10, το Solana κατάφερε να ξεπεράσει το Dogecoin, καταλαμβάνοντας αυτή τη στιγμή την έβδομη θέση.

Το Solana, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι ένα από τα πιο γρήγορα blockchain στον κόσμο, έχει επωφεληθεί από το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα Non Fungible Tokens (NFTs). Η έξυπνη πλατφόρμα συμβολαίων του το καθιστά επίσης σημαντικό παίκτη στον χώρο του DeFi.