Νέο συμβόλαιο για την Intralot στον Καναδά

Η αρχική αξία του συμβολαίου της BCLC με την INTRALOT για την υλοποίηση των νέων λοταριακών τερματικών και συστημάτων, καθώς και των Gaming Engine Services, ανέρχεται σε 24,5 εκατ. καναδικά δολάρια.

Η INTRALOT Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου μεταξύ της BCLC, της Λοταρίας της Κυβέρνησης της British Columbia στον Καναδά, και της INTRALOT Inc., της θυγατρικής της στην Αμερική για την προμήθεια λοταριακού κεντρικού συστήματος μέσω της πρωτοποριακής της πλατφόρμας Lotos X, την προμήθεια ολιστικής λοταριακής λύσης με τα τελευταίας τεχνολογίας τερματικά της INTRALOT, που διαθέτουν την καινοτόμο τεχνολογία κάμερας, την προμήθεια επιπρόσθετων προϊόντων λογισμικού, καθώς και υπηρεσίες συντήρησης.

Η σύμβαση αφορά σε αρχική συμφωνία για πέντε (5) χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι έξι επιπλέον χρόνια. Η BCLC το 2017, έπειτα από δημόσιο διαγωνισμό για νέα λοταριακά τερματικά και λογισμικό, υπέγραψε συμβόλαιο με την Novomatic Lottery Solutions (NLS). Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 2018, η BCLC και η NLS συμφώνησαν να αναθέσουν το σχετικό συμβόλαιο στην INTRALOT, η οποία συμμετείχε ήδη στο έργο ως πάροχος λοταριακών τερματικών.

Τον Ιανουάριο του 2019, η BCLC διεξήγαγε δημόσιο διαγωνισμό για υπηρεσίες Gaming Engine Services με την INTRALOT να αναδεικνύεται ο επιτυχών πλειοδότης.  Το πλάνο ανάπτυξης της BCLC που βρίσκεται σε εξέλιξη περιλαμβάνει νέα λοταριακά τερματικά, αυτόνομους ελεγκτές τυχερών δελτίων, εκτυπωτές και οθόνες, καθώς και συναφή συστήματα λογισμικού.

Με την έναρξη του έργου μέσα στο οικονομικό έτος 2021/22, θα είναι δυνατή η κάλυψη των διαρκών αναγκών των πρακτόρων και των παικτών με ταχύτερη αγοραστική εμπειρία, αναβαθμισμένη λειτουργικότητα και ένα πιο φιλικό προς τον χρήστη τερματικό.

Η αρχική αξία του συμβολαίου της BCLC με την INTRALOT για την υλοποίηση των νέων λοταριακών τερματικών και συστημάτων, καθώς και των Gaming Engine Services, ανέρχεται σε 24,5 εκατ. καναδικά δολάρια και περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό επενδύσεων της BCLC για το οικονομικό έτος 2021/22.

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μας ανατέθηκε από την BCLC ένα νέο συμβόλαιο για την παροχή των λύσεων επόμενης γενιάς της εταιρίας μας, οι οποίες θα εξασφαλίσουν τη συνεχή αφοσίωση των παικτών και θα μετασχηματίσουν την εμπειρία του παιχνιδιού. Η συμφωνία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για την INTRALOT και εδραιώνει την παρουσία της στην αγορά του Καναδά, καθώς τα πρωτοποριακά προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα συμβάλουν στην μακροχρόνια καινοτομία και διαρκή ανάπτυξη, παράγοντας τελικά επιπλέον έσοδα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας της British Columbia στον Καναδά».