Νέο site από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ

Νέο site από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της γεύσης και της παράδοσης, αποκαλύπτει πολύτιμα μυστικά διατροφής.

Υπάρχουν φορές που η παράδοση βρίσκεται ένα κλικ μακριά και η τεχνολογία είναι εκείνη που μπορεί να μεταφέρει τον εκάστοτε χρήστη άμεσα, εύκολα και γρήγορα σε αυτήν. Μία τέτοια εμπειρία παράδοσης και έμπνευσης επιδιώκει να προσφέρει το νέο site της ΔΩΔΩΝΗ www.dodoni.eu.

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΩΔΩΝΗ, η διεθνώς αναγνωρισμένη γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, στο πλαίσιο αναβάθμισης της εταιρικής online εικόνας της, υλοποίησε πλήρη επανασχεδιασμό του corporate site της www.dodoni.eu, με σκοπό την εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη από όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο internet (laptop, smartphones, tablets κ.ά.).

Το νέο site της εταιρείας αποτελεί ένα σύγχρονο και παράλληλα χρηστικό εργαλείο, που «ταξιδεύει» το χρήστη μέχρι την Ήπειρο, μέσα από τις εντυπωσιακές εικόνες των παραδοσιακών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ και των πανέμορφων τοπίων της περιοχής. Επιπλέον, στο νέο site, ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει τις 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ, οι οποίες περιλαμβάνουν 80 είδη και προϊόντα, 100% ελληνικά, μεταξύ των οποίων η πασίγνωστη φέτα, το φρέσκο γάλα, το γιαούρτι, τα σκληρά αγελαδινά τυριά, το γαλοτύρι, το βούτυρο και πολλά άλλα που περιλαμβάνονται στην ευρεία γκάμα αυθεντικών ηπειρωτικών προϊόντων.

Πέρα όμως από τις πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας, στο www.dodoni.eu οι επισκέπτες θα γνωρίσουν λαχταριστές παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές, που προτείνουν διάσημοι food bloggers, όλες με ειδικό “μετρητή παράδοσης” απόλυτα συγχρονισμένες με τις νέες τάσεις μαγειρικής. Ειδικότερα, η Madame Ginger και ο Maintanos, αντλώντας έμπνευση από τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, δημιουργούν νέες γευστικές μαγειρικές προτάσεις, «μετρώντας» πόσο παραδοσιακές ή σύγχρονες είναι οι συνταγές που προτείνουν και παντρεύοντας με το δικό τους μοναδικό τρόπο και στυλ, την παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα.

Παράλληλα, οι επισκέπτες στο νέο site της ΔΩΔΩΝΗ θα βρουν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για μία ισορροπημένη διατροφή, τις οποίες έχουν επιμεληθεί διακεκριμένοι διατροφολόγοι από την επιστημονική ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με επικεφαλής τον Δ. Γρηγοράκη (Κλινικό Διαιτολόγο- Διατροφολόγο, ΜSc Επιστημονικό Διευθυντή Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και Προέδρου της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας), ενσωματώνοντας στην αρθρογραφία τους αποτελέσματα από τις πιο πρόσφατες έρευνες της Επιστήμης της Διαιτολογίας και της Διατροφής.

Ανακαλύψτε γευστικές νοστιμιές και ταξιδέψτε στη μαγεία της παράδοσης με σύμμαχο την τεχνολογία, μόνο με ένα κλικ στο www.dodoni.eu.

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου site της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ ανέλαβε η MRM//McCANN.