Nέο σοκ στις ΗΠΑ μετά το Τέξας: Περιστατικό με πυροβολισμούς στο Ντέιτον του Οχάιο 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες

Nέο σοκ στις ΗΠΑ μετά το Τέξας: Περιστατικό με πυροβολισμούς στο Ντέιτον του Οχάιο 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες
Το τοπικό κανάλι WHIO κάνει λόγο για επτά νεκρούς και 24 τραυματίες, κάτι το οποίο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα από τις αρχές.

Δέκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και αυτός που θεωρείται ότι ήταν ο δράστης, σκοτώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην πόλη Ντέιτον του Οχάιο, και τουλάχιστον άλλοι 16 μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομεία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter.

Οι αρχές δεν έδωσαν άλλες λεπτομέρειες για το επεισόδιο, εκτός από το ότι συνέβη στην περιοχή Όρεγκον της πόλης, που είναι γνωστή για τα μπαρ, τα κέντρα διασκέδασης και τα καταστήματά της.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν κάπου «40-50 πυροβολισμούς» έξω από μπαρ. «Υπάρχουν νεκροί στο δρόμο παντού… έγινε μακελειό εδώ πέρα», ανέφερε ένας άνδρας σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook. Ενώ ένας άλλος, ο Τζέιμς Γουίλιαμς, περιέγραψε το μακελειό, σημειώνοντας ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος με τυφέκιο AR-15, φορούσε ακουστικά και ειδικό γιλέκο. Ο δράστης «άρχισε να φυτεύει σφαίρες παντού. Έξω στην αυλή όπου καθόμουν υπήρχαν τουλάχιστον οκτώ νεκροί, δεν ξέρω πόσους άλλους απομάκρυναν από άλλα σημεία. Είναι τρομερό, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», ανέφερε σε βίντεο στο Facebook, οπου διακρίνονταν αρκετά πτώματα καλυμμένα με λευκά σεντόνια.