Νέο στούντιο παραγωγής ανοίγει το Netflix στο Νέο Μεξικό

Νέο στούντιο παραγωγής ανοίγει το Netflix στο Νέο Μεξικό
epa05111098 (FILE) A file picture dated 20 August 2015 of an exterior view on the Netflix Corporate headquarters in Los Gatos, California, USA. Netflix is to release their 4th quarter 2015 results on 19 January 2016. EPA/JOHN G. MABANGLO *** Local Caption *** 52133527 EPA/JOHN G. MABANGLO *** Local Caption *** 52133527 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ποιοι λόγοι οδήγησαν την εταιρεία στην επιλογή αυτής της τοποθεσίας.

Το Netflix στήνει ένα παράρτημα έξω από το Λος Άντζελες, με νέα στούντιο παραγωγής στο Αλμπουρκέρκη, στο Νέο Μεξικό.

Το Νέο Μεξικό δελέασε την υπηρεσία streaming στην πολιτεία χάρις στα πάνω από 14 εκατ. δολάρια σε χρηματοδότηση για πολιτειακή και τοπική οικονομική ανάπτυξη, και οι εργασίες παραγωγής προγραμμάτων του Netflix στην πολιτεία αναμένεται να καταλήξουν σε 1 δισ. δολάρια σε έξοδα μέσα στην επόμενη δεκαετία, σύμφωνα με το Associated Press.

Τόσο η βραβευμένη με Emmy σειρά περιορισμένων επεισοδίων, Godless όσο και η σειρά πρωτότυπης παραγωγής του Netflix, Logmire, παράγονται αυτή την περίοδο στο Νέο Μεξικό. Και για χρόνια τώρα, η πολιτεία έχει συγκεντρώσει την προσοχή ως ένα μέρος για το γύρισμα προγραμμάτων.

Καθώς οι ανταγωνιστές της εταιρείας ολοένα και αυξάνονται, το Netflix συνεχίζει να αποτελεί μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται στον κλάδο της ψυχαγωγίας, με 130 εκατ. συνδρομητές ανά τον κόσμο.

Οι πρωτότυπες παραγωγές υπήρξαν ο λόγος της ραγδαίας ανάπτυξης της εταιρείας, σε τέτοιο βαθμό που το Netflix αποφάσισε να αυξήσει την πρωτότυπη παραγωγή περιεχομένου του κατά 88% μέσα στο 2018, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2017.

Δείτε ακόμη: Το Netflix καταναλώνει το 15% του παγκόσμιου bandwidth