Το νέο tablet της Dell για τις επιχειρήσεις

Το νέο tablet της Dell για τις επιχειρήσεις

Η γνωστή πολυεθνική παρουσίασε στην Ελλάδα τα νέα της προϊόντα.

Τις ανανεωμένες προϊοντικές οικογένειες φορητών υπολογιστών για καταναλωτές και επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους παρουσίασε στους δημοσιογράφους η Dell, η οποία δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά από το 1984 και θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή των πλέον ασφαλών και διαχειρίσιμων επιχειρησιακών λύσεων PC.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν το Latitude 7000 2-in-1, που προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα και δυνατότητες διαχείρισης για τους εργαζόμενους σε εταιρικά περιβάλλοντα,  όπως επίσης και  τα μικρότερου μεγέθους desktop OptiPlex 9020 και 3020 Micro, τα πιο ευέλικτα Dell desktop, σχεδιασμένα να εξοικονομούν χώρο.

Το πιο σημαντικό είναι πως ο χρήστης είναι σίγουρος πως δεν θα ξεμείνει από μπαταρία αφού πέρα από την μπαταρία που είναι εγκατεστημένη μέσα στο ίδιο το tablet, υπάρχει επιπρόσθετη μπαταρία και στο πληκτρολόγιο εφόσον εκείνος το επιθυμεί.

Στη χώρα μας η γνωστή πολυεθνική παρουσίασε για πρώτη φορά και το κορυφαίο tablet Venue 11 Pro, ειδικά σχεδιασμένο για επιχειρήσεις, των οποίων τα στελέχη κάνουν διαρκή χρήση της τεχνολογίας, αυξάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την παραγωγικότητά τους.

Βάσει έρευνας που εκπονήθηκε για λογαριασμό της Dell, προέκυψε πως ποσοστό μεγαλύτερο από το ένα τρίτο των οργανισμών ΙΤ που ρωτήθηκαν, προβληματίζονται με τον χρόνο που χρειάζεται για την παραμετροποίηση, τη διαχείριση και την ασφάλεια των tablets σε σύγκριση με τα laptops.

Επίσης, οι συμμετέχοντες πιστεύουν ότι τα tablets είναι πιο ευαίσθητα σε ιούς, παραβιάσεις της ασφάλειας του λογισμικού και καθίστανται παρωχημένα σύντομα, με αποτέλεσμα οι IT managers να αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις με την προμήθεια πολλαπλών προϊόντων ΙΤ από διάφορους προμηθευτές. Η απάντηση της Dell έρχεται να δοθεί μέσω του Venue Pro 11, το οποίο υπόσχεται αύξηση της ασφάλειας των δεδομένων, λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, μικρότερο μέγεθος και πολλά αξεσουάρ.

Αξίζει να αναφερθεί πως ξεχωριστή έρευνα που φέρει τον τίτλο Evolving Workforce απεδείχθη ότι η ευελιξία και η ικανότητα για εργασία από οπουδήποτε εξακολουθεί να επιδεικνύει σημαντικά οφέλη για την υγεία των εργαζομένων και την ευεξία σε σχέση με την εργασία από το γραφείο. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι, αναφέρουν ότι περνούν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους (26%), κοιμούνται περισσότερο (21%) οδηγούν λιγότερο (48 %) και αισθάνονται λιγότερο άγχος (29 %) .

Σημειώνεται πως η Dell παρέχει στους καταναλωτές σε όλα τα μοντέλα Dell εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη, ενώ για τους εταιρικούς πελάτες προσφέρει εγγύηση 3 ετών Dell Next Business Day καθώς και τη δυνατότητα να επεκτείνουν τις βασικές εγγυήσεις των συστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες τους.

 

Τα νέα μοντέλα Dell και τα βασικά χαρακτηριστικά τους

Το Venue Pro 11 μπορεί να διαμορφωθεί με πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως έλεγχος ταυτότητας δύο παραμέτρων (two factor authentication) με ενσωματωμένη έξυπνη κάρτα και αναγνώστη  δακτυλικού αποτυπώματος, καθώς και τη σουίτα της Dell για την Προστασία Δεδομένων η οποία αποτελεί μια λύση λογισμικού ασφαλείας για τους πελάτες.

Όταν ρυθμιστεί με αυτές τις επιλογές, το Venue 11 Pro είναι το πιο ασφαλές και διαχειρίσιμο tablet με περιβάλλον Windows στον κλάδο, κερδίζοντας μια θέση στη λίστα Εγκεκριμένων Προϊόντων Unified Capabilities Approved Products List του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (UC APL).

Το νέο Latitude παρέχει παραγωγικότητα οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Η νέα προσθήκη της Dell στην οικογένεια των υπολογιστών Latitude για εταιρική χρήση προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ασφάλεια. Το νέο Latitude 13 Σειρά 7000 είναι το πιο ασφαλές σύστημα 2-in-1, συνδυάζοντας ένα ελαφρύ Ultrabook ™ για επιχειρησιακή χρήση και ένα αποσπώμενο tablet σε μία ισχυρή συσκευή χωρίς συμβιβασμούς. Αυτό το μοναδικό laptop προσφέρει μια μεγάλη οθόνη 13,3 ιντσών και ένα επαγγελματικό, με πιστοποίηση ISO, πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, που ενισχύεται από την ευκολία της δυνατότητας  Άμεσης Μετάβασης από την κατάσταση sleep mode, ένα χαρακτηριστικό που συναντάται συνήθως μόνο στα smartphones και τα συμβατικά tablet.

OptiPlex Micro: Εκπληκτική δύναμη σε μικρές διαστάσεις

Οι επιδόσεις αποτελούν το πιο σημαντικό στοιχείο το οποίο αναζητούν οι εργαζόμενοι σε μια συσκευή και οι επιτραπέζιοι υπολογιστές εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς μεταξύ των εργαζομένων εταιριών όλων των μεγεθών, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από την τελευταία έρευνα Evolving Workforce της Dell.* Με σχεδίαση chassis σε όγκο 1,2 λίτρα, κατά 67 τοις εκατό μικρότερo από το πλησιέστερο desktop  μικρών διαστάσεων της Dell και με πέντε διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης, τα νέα OptiPlex 9020 και 3020 Micro παρέχουν την ισχύ που αναζητούν οι εργαζόμενοι σε  ένα desktop που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρότερων – ή πιο εξειδικευμένων – χώρων εργασίας.

Το πιο ασφαλές και διαχειρίσιμο desktop στην αγορά, το OptiPlex 9020 Micro είναι ιδανικό για περιβάλλοντα όπου ο χώρος είναι περιορισμένος και η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα, ενώ ο OptiPlex 3020 Micro παρέχει ουσιαστική επίδοση επιχειρησιακής κλάσης σε μια συμπαγή μονάδα.