Νέο τεύχος Fortune: Ο Νίκος Λούλης ρίχνει νερό στον μύλο της ανάπτυξης μιας ιστορικής εταιρείας

Νέο τεύχος Fortune: Ο Νίκος Λούλης ρίχνει νερό στον μύλο της ανάπτυξης μιας ιστορικής εταιρείας
Ο πρόεδρος της "Μύλοι Λούλη" μιλάει αποκλειστικά στο νέο τεύχος του Fortune, που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή στα περίπτερα και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμα της Readpoint.

Ο πρόεδρος της «Μύλοι Λούλη», μόλις στα 34 του χρόνια, συμπλήρωσε δέκα χρόνια στο «τιμόνι» και οδηγεί τον μετασχηματισμό της «Νο 1 » ελληνικής αλευροβιομηχανίας σε έναν όμιλο πρώτων υλών διατροφής με ισχυρή διεθνή παρουσία.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στη χώρα με δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής αλεύρων, στρατηγικά τοποθετημένες στη Σούρπη Μαγνησίας και στο Κερατσίνι Αττικής, έχοντας έτσι τη δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα δραστηριοποιείται, μέσω της εταιρείας «Kenfood», και του εργοστασίου που διατηρεί στη Βοιωτία στον χώρο των πρώτων υλών και μειγμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ενώ το 2018 πραγματοποιήθηκε η αγορά νέας βιομηχανικής μονάδας-μύλου στο Τόσεβο Βουλγαρίας, η οποία διαθέτει παραγωγή και κέντρο διανομής, μέσω του οποίου εξυπηρετούνται πελάτες της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

«Έχουμε στο DNA μας την επιβίωση. Σε αυτά τα 237 χρόνια έχουμε περάσει πολλά. Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι ότι πάντα σηκώνουμε τα μανίκια, επενδύουμε στην εταιρείας μας, δουλεύουμε και προχωράμε» αναφέρει στο Fortune ο Νίκος Λούλης.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στον Editor in Chief του Fortune Τάσο Ζάχο στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή στα περίπτερα και ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας του ReadPoint.