Νέο «βασιλικό» συμβόλαιο για τον Λιονέλ Μέσι

Νέο «βασιλικό» συμβόλαιο για τον Λιονέλ Μέσι
Photo: REUTERS

Σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους ήρθαν ο Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα.

Τέλος στις φήμες για αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι! Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Μπαρτσελόνα κοινοποιεί ότι έχει φτάσει σε συμφωνία για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι. Η υπογραφή του συμβολαίου θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες».

 

Η έγκυρη καταλανική εφημερίδα Sport αναφέρει ότι το συμβόλαιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα προβλέπει 20 εκ, ευρώ καθαρά ανά σεζόν και άλλα πέντε με την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων (παιχνίδια, γκολ, εκπλήρωση στόχων που τίθενται). Επίσης κατ’ επιθυμία του Αργεντινού ποδοσφαιριστή η συμφωνία προβλέπει, όπως αναφέρει η “Sport” την επέκταση κατά ένα χρόνο (σ.σ αρχικά οι συζητήσεις προέβλεπαν μέχρι το 2018) κάτι που σημαίνει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα είναι κάτοικος Βαρκελώνης μέχρι το 2019.

Αντίθετα η Marca υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο του Μέσι θα είναι μέχρι το 2018 με απολαβές 20 εκ. καθαρά και άλλα 3 σε περίπτωση επίτευξης στόχων που τίθενται ενώ θα προβλεφθεί και η διατήρηση της ρήτρας των 250 εκ. ευρώ.

Μόνο τυχαία δεν είναι η χρονική στιγμή που επισημοποιήθηκε η συμφωνία καθώς η Μπαρτσελόνα θέλει να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή ενόψει του «τελικού» του Σαββάτου κόντρα την Ατλέτικο Μαδρίτης που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή Ισπανίας.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε ακόμη:

Η Μπαρτσελόνα «σκοράρει» και στις συμφωνίες

Ρονάλντο – Μέσι : Ισοπαλία στα 50 εκατ. δολάρια