Νέο ζώδιο ανακάλυψε η NASA- Και το όνομα αυτού…Οφιούχος

pixabay.com

Στο καινούργιο αυτό ζώδιο θα ανήκουν όσοι γεννήθηκαν μεταξύ της 29ης Νοεμβρίου και της 17ης Δεκεμβρίου.

Αυτή τη στιγμή, η πανδημία και η οικονομική κρίση που αυτή συνεπάγεται, δε μας δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον. Κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται  να αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα, με αποτέλεσμα πολλοί να στρέφονται στα άστρα για να βρουν τις απαντήσεις που αναζητούν.

Οι ειδικοί της NASA, όμως, προκαλούν σύγχυση στο χώρο της αστρολογίας. Μία ομάδα επιστημόνων, υποστηρίζει πως μία δέκατη τρίτη συναστρία με το όνομα Οφιούχος, που είχε ήδη ανακαλυφθεί στο παρελθόν, πρέπει τώρα να προστεθεί και επισήμως στο ζωδιακό κύκλο.

Στο καινούργιο αυτό ζώδιο θα ανήκουν όσοι γεννήθηκαν μεταξύ της 29ης Νοεμβρίου και της 17ης Δεκεμβρίου.

Οι Βαβυλόνιοι Αστρολόγοι, αρχικά είχαν αποφασίσει πως το ζώδιό μας, είναι εκείνο στο οποίο βρισκόταν ο Ήλιος, την ημέρα της γέννησής μας. Ο Οφιούχος, μέχρι στιγμής, δε χωρούσε ανάμεσα στα δώδεκα γνωστά μοτίβα των αστεριών, οπότε κανείς δεν τον λάμβανε υπ’ όψη. Τώρα, όμως, φαίνεται πως εκείνα του Τοξότη και του Σκορπιού μετακινήθηκαν, επομένως βρήκε κι εκείνος τη θέση του.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα ελέγξουμε την αστρολογική πρόβλεψη της ημέρας, ας ελέγξουμε ξανά τις ημερομηνίες που μας αφορούν.