Νέος άνεμος πνέει στο Grace Santorini

Νέος άνεμος πνέει στο Grace Santorini

Το Grace Santorini ανοίγει τις πόρτες του για τη σεζόν από 2 Μαΐου μέχρι 1 Νοεμβρίου 2016.

Ο διεθνής όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων, Grace Hotels, ανακοίνωσε σημαντικό επενδυτικό σχέδιο, για το βραβευμένο ξενοδοχείο της αλυσίδας, Grace Santorini. Το ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει στις 2 Μαΐου με νέο, ανανεωμένο σχεδιασμό, μοναδικό χαρακτήρα και ιδιαίτερο ύφος.

Με την ολοκλήρωση της εκτεταμένης ανακαίνισης, το Grace Santorini θα προσφέρει μία σημαντικά αναβαθμισμένη και αξέχαστη διαμονή, διατηρώντας πάντα σε υψηλό επίπεδο το στοιχείο της προσωποποιημένης εμπειρίας, άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φιλοξενία των Grace. Ο πρωτοποριακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, το νέο Champagne & Cocktail lounge, η ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία και η ολιστική προσέγγιση για το «ευ ζην» εντάσσουν το Grace Santorini στη λίστα των  κορυφαίων boutique ξενοδοχείων του κόσμου.

Τα ανακαινισμένα δωμάτια και οι σουίτες, διατηρώντας τη σφραγίδα κομψότητας και απλότητας των Grace Hotels, παρουσιάζουν μοναδικό, σύγχρονο χαρακτήρα και πρωτοποριακό design σε απόλυτη αρμονία με παραδοσιακά και χειροποίητα διακοσμητικά στοιχεία. Τα πολυτελή μπάνια διαθέτουν διπλούς μαρμάρινους νιπτήρες και rain-showers με ιδιαίτερης τεχνοτροπίας ψηφιδωτά από λευκό μάρμαρο.

Το νέο και πρωτοποριακό in-room bar θα προσφέρει DIY cocktail kit, προκειμένου οι επισκέπτες να δημιουργούν το αγαπημένο τους cocktail, είτε μόνοι τους, είτε με την βοήθεια έμπειρου mixologist. Η υπηρεσία αυτή, είναι διαθέσιμη ως μέρος του προγράμματος «Bespoke by Grace», το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν υψηλού επιπέδου παροχές ειδικά σχεδιασμένες για εκείνους.

Το Champagne & Cocktail Lounge του Grace Santorini, προσφέρει σπάνιες ετικέτες, καθώς και απολαυστικά cocktails, συνδυασμένα με signature πιάτα του Executive Chef, Σπύρου Αγιούς, σε μια μαγευτική τοποθεσία της Σαντορίνης από όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ανεπανάληπτες αποχρώσεις του ονειρικού ηλιοβασιλέματος.

Η γαστρονομία δε θα μπορούσε παρά να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμπειρίας. Το εκλεπτυσμένο και μοναδικά διαμορφωμένο μενού του εστιατορίου του Grace Santorini, ‘Vassalti’, αντανακλά το πάθος και τη σημαντική εμπειρία του Executive Chef, έχοντας ως αφετηρία γεύσεις και χρώματα της ελληνικής κουζίνας, με επιρροές από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αυξανόμενου αριθμού ατόμων που επιζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας, το Grace Santorini φιλοξενεί ένα studio Yoga & Pilates, καθώς και ένα αναβαθμισμένο γυμναστήριο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό. Ομαδικές συνεδρίες Yoga θα προσφέρονται δύο φορές την ημέρα χωρίς χρέωση, ενώ εκείνοι που αναζητούν μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση, έχουν τη δυνατότητα personal training, είτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου, είτε εκτός, με θέα το μοναδικό τοπίο της Σαντορίνης.

Η Λένα Λιβανίδου, Head of Mediterranean & Africa των Grace Hotels, δήλωσε σχετικά: «Η εκτεταμένη ανακαίνιση και ανανέωση του Grace Santorini, η ξεχωριστή του τοποθεσία και οι υπηρεσίες που είναι ειδικά σχεδιασμένες με το στοιχείο της μοναδικότητας, χαρακτηρίζουν το ξενοδοχείο μας σαν ένα από τα πλέον κορυφαία πολυτελή boutique ξενοδοχεία στον κόσμο. Για όσους επισκέπτες αγάπησαν το ξενοδοχείο από το ξεκίνημά του το 2008, αλλά και για εκείνους που αναζητούν υπηρεσίες βασισμένες στην αυθεντικότητα, το Grace Santorini αποτελεί σημείο αναφοράς και προσφέρει νέα οπτική στην υψηλής αισθητικής φιλοξενία.»

Δύο νέες σουίτες με ιδιωτικές πισίνες θα είναι διαθέσιμες το 2017, καθώς και ένα νέο πλήρες πακέτο υπηρεσιών spa και θεραπειών ευεξίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έρχεται να προστεθεί στο διευρυμένο πλαίσιο υπηρεσιών Yoga και Pilates.