Νέος Chief Investment Officer της Intracom Holdings ο Νικόλαος Μπαζιώτης

Νέος Chief Investment Officer της Intracom Holdings ο Νικόλαος Μπαζιώτης

Αναλαμβάνει τη διαχείριση των επενδύσεων του ομίλου και τη διαμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξης για νέες δραστηριότητες και επενδύσεις των εταιρειών του ομίλου.

Η «ΙΝΤΡΑΚΟΜ Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών» (δ.τ. «Intracom Holdings») ανακοίνωσε ότι ο Νικόλαος Μπαζιώτης αναλαμβάνει από σήμερα 3 Σεπτεμβρίου 2018 καθήκοντα Chief Investment Officer με αρμοδιότητες τη διαχείριση των επενδύσεων του ομίλου, καθώς και τη διαμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξης για νέες δραστηριότητες και επενδύσεις των εταιρειών του ομίλου.

Ο κ. Μπαζιώτης προέρχεται από τον τραπεζικό κλάδο και διαθέτει συνολικά πάνω από 17 έτη εμπειρίας στην πλειοψηφία τους στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής. Από το 2006 έως και το 2018, εργάστηκε στον όμιλο της Alpha Bank όπου διετέλεσε, μεταξύ άλλων, Διευθυντής Corporate Finance και Διευθυντής Corporate Banking. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Finance από το Birkbeck College, University of London.