Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Cenergy Holdings ο Αλέξιος Αλεξίου

Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Cenergy Holdings ο Αλέξιος Αλεξίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Cenergy Holdings αποφάσισε να διορίσει τον Αλέξιο Αλεξίου ως διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας από την 23η Σεπτεμβρίου 2020, υιοθετώντας μια ενιαία δομή διοίκησης με έναν διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) αντί της τρέχουσας δομής με δύο συν-διευθύνοντες συμβούλους (co-CEOs).

Ο Ηλίας Μπεκίρος δεν θα ενεργεί πλέον ως συν-διευθύνων σύμβουλος και μέλος της εκτελεστικής διοίκησης της Cenergy Holdings, αλλά θα διατηρήσει τη θέση του ως γενικός διευθυντής της Σωληνουργεία Κορίνθου ΑΕ, που αποτελεί τον κλάδο σωλήνων χάλυβα του Ομίλου. Κατά συνέπεια, τα καθήκοντα της εκτελεστικής διοίκησης θα ασκούνται πλέον από τα τρία εναπομείναντα μέλη της.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Cenergy Holdings αντιλαμβάνεται τις ραγδαίες αλλαγές στις παγκόσμιες αγορές παραγωγής και διανομής ενέργειας και την ανάγκη για την παροχή ολοκληρωμένων προϊοντικών λύσεων μεταφοράς ενέργειας προς τους πελάτες και των δύο κλάδων της. Ως εκ τούτου, η απόφαση για μια ενιαία δομή διοίκησης θα οδηγήσει σε επιπλέον συνέργειες, ενώ θα ενισχύσει και την δομή κόστους της εταιρείας.