Νέος εξωδικαστικός συμβιβασμός για το «Greek Freak», σε αγωγή 2 εκατ. δολαρίων

Νέος εξωδικαστικός συμβιβασμός για το «Greek Freak», σε αγωγή 2 εκατ. δολαρίων
epa07671926 Greek basketball player Giannis Antetokounmpo poses for photographers upon his arrival for the 2019 NBA Awards at Barker Hangar in Santa Monica, California, USA, 24 June 2019. The 2019 NBA Awards will be the 3rd annual awards show by the National Basketball Association (NBA). EPA/ETIENNE LAURENT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο MVP του ΝΒΑ μήνυσε την Southside Throwbacks κατηγορώντας τους ότι χρησιμοποίησαν το ψευδώνυμό του «Greek Freak» στα προϊόντα τους χωρίς την άδειά του και χωρίς να πληρώσουν.

Νέο εξωδικαστικό συμβιβασμό φέρεται να έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αφορά  την αγωγή των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για το «Greek Freak», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Theblast στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αυτή ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ  κατέληξε σε διευθέτηση , μετά την αγωγή  που κατέθεσε εναντίον μιας αθλητικής εταιρείας, που χρησιμοποίησε το ψευδώνυμό του χωρίς άδεια. Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Αντετοκούνμπο ενημέρωσε  σχετικά ότι έχει πραγματοποιήσει συμφωνία με την εταιρεία Southside Throwbacks.

Ο MVP του ΝΒΑ μήνυσε την Southside Throwbacks κατηγορώντας τους ότι χρησιμοποίησαν το ψευδώνυμό του «Greek Freak» στα προϊόντα τους χωρίς την άδειά του και χωρίς να πληρώσουν. Η εταιρεία  αμέσως να συνεργάζεται με τον Αντετοκούνμπο για να επιλύσει εξωδικαστικά  τη νομική μάχη.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, οι διάδικοι κατέληξαν σε εμπιστευτική διευθέτηση. Η συμφωνία αναφέρει ότι «τα μέρη ενδιαφέρονται να επιλύσουν τα ζητήματα που φέρονται στην καταγγελία και έχουν διαπραγματευτεί για το σκοπό αυτό».