Νέος πρόεδρος Δυτικής Ευρώπης στη Mondelez International

Νέος πρόεδρος Δυτικής Ευρώπης στη Mondelez International

O Romeo Lacerda αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου Δυτικής Ευρώπης (Βέλγιο, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία).

Η Mondelez International ανακοίνωσε ότι ο Romeo Lacerda αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου Δυτικής Ευρώπης (Βέλγιο, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία), η οποία συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του ομίλου και αναλογεί σε περισσότερο από το 1/3 των εσόδων του στην Ευρώπη.

Το τελευταίο διάστημα, ο Romeo Lacerda κατείχε τη θέση του προέδρου Ευρώπης στην κατηγορία του μπισκότου. Διαδέχεται τον Vince Gruber, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του Executive Vice President και προέδρου Ευρώπης στη Mondelez International.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Romeo Lacerda θα ηγείται της κατηγορίας του Snacking στη Δυτική Ευρώπη, προάγοντας και στηρίζοντας τον νέο σκοπό της εταιρείας «Snacking Made Right» και προσφέροντας στους καταναλωτές το κατάλληλο Snack, την κατάλληλη στιγμή, με τον κατάλληλο τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και ικανοποιούν τις προσδοκίες και τις ανάγκες των καταναλωτών.

Η Mondelez International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και διανέμει brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls.