Νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 68,42%

Νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 68,42%
(Ξένη Δημοσίευση) Ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης προσήλθε να ψηφίσει, κατά τον Β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021.. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ/Alexandros Michailidis Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Εμφατική νίκη επί του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καθώς τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα που ανακοίνωσε στις 20:45 η αρμόδια επιτροπή του Κινήματος, τού δίνουν ξεκάθαρο και μη ανατρέψιμο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του Γιώργου Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα στο 70,4% της ενσωμάτωσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 68,42% ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει το 31,58% των ψήφων. Ο τελικός αριθμός των πολιτών που προσήλθε σε αυτές, ανήλθε σε 206.196.

Σύμφωνα με συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλέφωνικώς με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη. Οι κύριοι Ανδρουλάκης και Παπανδρέου συμφώνησαν να προχωρήσει η παράταξη ενωμένη και να μεγαλώσει ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό.