Η Nissan θα παίζει μπάλα στο Champions League από τη νέα σεζόν

Η Nissan θα παίζει μπάλα στο Champions League από τη νέα σεζόν

Η Nissan ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την UEFA ως επίσημος χορηγός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συλλόγων ποδοσφαίρου.

Η Nissan ανακοίνωσε τη συνεργασία με την UEFA ως επίσημος χορηγός του Champions League. Αυτή η συνεργασία αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφωνία χορηγίας που έχει συνάψει ποτέ η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία θα εγκαθιδρύσει τη Nissan ως επίσημο παγκόσμιο συνεργάτη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργανώσης από την περίοδο 2014-15 έως και το 2017-18.

Ως επίσημος συνεργάτης, η Nissan θα έχει εκτεταμένα δικαιώματα για τους αγώνες, τις προκαταρκτικές φάσεις, το περιεχόμενο, τα μέσα ενημέρωσης, τη φιλοξενία, τα συναφή δρώμενα και φυσικά τον τελικό της διοργάνωσης.

Σε δήλωσή του ο Roel de Vries , Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για τη Nissan, είπε: «Στη Nissan, παράγουμε καινοτομία και ενθουσιασμό για όλους. Ως συνεργάτες της UEFA, προσβλέπουμε στη δημιουργία νέων τρόπων επικοινωνίας που θα εμπλουτίσουν την εμπειρία του UEFA Champions League. Η πιο διάσημη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης θα είναι μια σημαντική παγκόσμια πλατφόρμα για τη Nissan. Στόχος μας είναι να δείξουμε στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, τον ενθουσιασμό που διακρίνει τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και τα αυτοκίνητά μας. Και στα δύο εμπλέκονται καταπληκτικοί άνθρωποι που έχουν πάθος για αυτό που κάνουν».

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr