Ντεμπούτο στη μαγευτική Σαντορίνη για τη Radisson Blu

Ντεμπούτο στη μαγευτική Σαντορίνη για τη Radisson Blu
Ενισχύει το portfolio των ξενοδοχείων του ο Όμιλος στην ελληνική αγορά μετά την Αθήνα και την Κρήτη.

Ο Όμιλος της Radisson Hotel Group με ιδιαίτερη περηφάνια ανακοινώνει την είσοδό του στην αγορά της Σαντορίνης, σε έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς παγκοσμίως, με το Radisson Blu Zaffron Resort. Σε συνέχεια της παρουσίας του Ομίλου σε Αθήνα και Κρήτη, η νέα άφιξη του  Radisson Blu Zaffron Resort που αποτελεί μέρος του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξής του, έρχεται να ενισχύσει την επέκταση του portfolio των ξενοδοχείων σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας αλλά και σε σημεία που αποτελούν τουριστικά θέρετρα.

Το νησί της Σαντορίνης είναι διεθνώς γνωστό για το μοναδικό τοπίο του, όπου ογκώδεις βράχοι και όμορφα λευκά σπίτια σχηματίζουν το διάσημο κυκλαδίτικο νησί πάνω στο βαθύ μπλε του Αιγαίου. Ο ρομαντικός προορισμός της Σαντορίνης προσφέρει μοναδικές εμπειρίες πολυτελούς φιλοξενίας συνοδευόμενες από το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα και τις παραλίες της  με ηφαιστειακή άμμο σε κόκκινη, μαύρη ή λευκή απόχρωση. Ο Όμιλος Radisson Hotel Group, σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία Fais Group φέρνουν το νέο θέρετρο στην περιοχή Καμάρι, ένα παραθαλάσσιο προορισμό που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό κομμάτι του νησιού και στο βόρειο πόδι του Μέσα Βουνού. Το άνοιγμα του ξενοδοχείου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Ο κ. Elie Milky, Αντιπρόεδρος του Radisson Hotel Group και αρμόδιος για την Ανάπτυξη, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Όμιλο Fais Group και ανακοινώνουμε την άφιξη του υπερπολυτελούς Ευρωπαϊκού ξενοδοχειακού brand στην εδραιωμένη και πολυτελή αγορά της Σαντορίνης. Η νέα συμφωνία της Radisson Blu αποτελεί μέρος του πλάνου στρατηγικής επέκτασης στην Ελλάδα καθώς συνεχίζουμε παράλληλα να ενισχύουμε το χαρτοφυλάκιο των θέρετρών μας τόσο στην περιοχή της Μεσογείου, όσο και στην ευρύτερη περιοχή πέραν αυτής. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Fais Group για την εμπιστοσύνη του και ανυπομονούμε για την έναρξη αυτής της στρατηγικής συνεργασίας.».

Εκπρόσωπος του Ομίλου Fais Group, σημείωσε «O Όμιλος Fais Group, σε συνέχεια πολλών συνεργασιών του σε διάφορους κλάδους και βιομηχανίες, έχει ως στόχο να εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες του, όπως και στην περίπτωση αυτής της συνεργασίας μας, τους διεθνείς και εγχώριους επισκέπτες. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με τον Όμιλο Radisson Hotel Group θα συνεισφέρει σημαντικά στην τεχνογνωσία που απαιτεί ο κλάδος της φιλοξενίας, επιτρέποντάς μας τελικά να εξελιχθούμε, ενώ παράλληλα θα διασφαλίσει ότι η ιδιοκτησία του Ομίλου στο νησί της Σαντορίνης θα αποτελέσει έναν must-visit προορισμό, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις στους επισκέπτες.»

Με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και πολυτελές ύφος, το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη περιλαμβάνει 102 ευρύχωρα δωμάτια, σουίτες ή βίλες επιφάνειας περίπου 70 τ.μ το καθένα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το all-day εστιατόριο του ξενοδοχείου, καθώς και την εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα και bar. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν επίσης, το κέντρο ευεξίας με πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο για την αναζωογόνηση του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος, ενώ το meeting room του ξενοδοχείου, συνολικής επιφάνειας 134τ.μ., αποτελεί ιδανική επιλογή για να φιλοξενήσει οποιοδήποτε κοινωνικό ή επαγγελματικό γεγονός. Στον οικισμό Καμάρι, το ξενοδοχείο απέχει μόλις 150 μέτρα από τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία. Στην ακροθαλασσιά οι επισκέπτες θα απολαύσουν τον περίπατό τους στο παραθαλάσσιο δρομάκι με πολλές επιλογές σε παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια, όπου κάποιος μπορεί να γνωρίσει την ελληνική κουζίνα και κουλτούρα διασκέδασης. Με αφετηρία το Καμάρι, ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει την περιοχή Μέσα Βουνό, όπου βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας Θήρας, ένα σημαντικό τοπόσημο της Σαντορίνης  με ιστορικούς ναούς και χώρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Radisson Blu Zaffron Resort διατηρεί στρατηγική τοποθεσία για να είναι προσβάσιμο από τους υπόλοιπους προορισμούς του νησιού ενώ απέχει μόλις 6χλμ μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης.