Ντρου Μπάριμορ: «Δεν σκοπεύω να επιστρέψω σύντομα στον κινηματογράφο»

Ντρου Μπάριμορ: «Δεν σκοπεύω να επιστρέψω σύντομα στον κινηματογράφο»
epa07503290 US actress Drew Barrymore is seen during the launch of her cosmetic range FLOWER Beauty at Westfield Parramatta in Sydney, New South Wales, Australia, 13 April 2019. EPA/JEREMY PIPER AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Δεν ήταν κάτι φοβερό το να σταματήσω να συμμετέχω σε ταινίες», έχει δηλώσει η διάσημη ηθοποιός.

Η Ντρου Μπάριμορ δηλώνει έτοιμη να σταματήσει να παίζει σε ταινίες μετά από σχεδόν 40 χρόνια ενεργής δράσης στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ.

«Για να είμαι ειλικρινής, η απάντηση είναι “όχι”, δεν θέλω να βρίσκομαι σε μια ταινία τώρα», δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Άντι Κοέν στο SiriusXM. «Αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει όταν τα παιδιά μου μεγαλώσουν», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός έχει δύο κόρες 6 και 8 χρόνων και όπως είπε σταμάτησε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες από τότε που απέκτησε παιδιά, καθώς συμπλήρωσε ότι ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός από τότε που φορούσε πάνες, αφού εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ταινία όταν ήταν 11 μηνών.

Είπε ακόμα ότι γι’ αυτήν δεν ήταν κάτι φοβερό το να σταματήσει να συμμετέχει σε ταινίες, καθώς μπορούσε να δώσει βάρος σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά και να συμμετάσχει σε τηλεοπτικά προγράμματα που είναι λιγότερο χρονοβόρα.