Ο «άγνωστος» συνεργάτης του Τσίπρα, που προέβλεψε τη διαφορά!

Ο «άγνωστος» συνεργάτης του Τσίπρα, που προέβλεψε τη διαφορά!
(Ξένη Δημοσίευση).Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, παρακολουθεί τα αποτελέσματα των εκλογών από τα γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνδούρου, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015. Με 35,4% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι 28,2% της ΝΔ με καταμετρημένο το 21% της επικράτειας. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,3%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5%, το ΚΚΕ με 5,5% το Ποτάμι με 3,8 % οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,7% η Ένωση Κεντρώων με 3,5%. και η ΛΑΕ με 2,8%. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/Andrea Bonetti

«Βροχή» τα στοιχήματα στη Κουμουνδούρου για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών έκαναν στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα, με τον στενό του συνεργάτη Μανώλη Πετσίτη να πέφτει τελικά μέσα για τη διαφορά.

Όπως φαίνεται στο χαρτί με τις τελικές τους προβλέψεις λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων -φωτογραφία του οποίου δημοσιεύουν «Τα Νέα»- τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και τα στελέχη του κεντρικού επιτελείου έδειχναν πιο συγκρατημένα, με εξαίρεση τον Μανώλη Πετσίτη, στενό συνεργάτη και παλιό συμμαθητή του Νίκου Παππά, που έβλεπε τη διαφορά στις επτά μονάδες και μάλιστα εκεί ακριβώς που πήγαν τα δύο κόμματα: έδινε τη ΝΔ στο 28% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 35%!

simeioma me provlepseis

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πιο συγκρατημένος και έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ 32,5% και στη ΝΔ 29,5%.

Ακόμη πιο κοντά στη διαφορά ήταν ο Θόδωρος Μιχόπουλος, ο οποίος όμως έμεινε μακριά από τα τελικά ποσοστά, αφού έβλεπε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 31% και τη ΝΔ στο 26%.

Δεν διακρίνεται τι έδιναν στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, αλλά αμφότεροι έβλεπαν τη ΝΔ στο 29%.