O Αλέξης Τσίπρας μιλά αποκλειστικά στο Fortune

O Αλέξης Τσίπρας μιλά αποκλειστικά στο Fortune

Συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Fortune, που κυκλοφορεί Σάββατο 22 Μαρτίου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

H υποψηφιότητα της ευρωπαϊκής Αριστεράς είναι η μοναδική απάντηση της προοδευτικής και δημοκρατικής Ευρώπης στη νεοφιλελεύθερη αγκύλωση και στον κίνδυνο μιας γερμανικής Ευρώπης, δηλώνει αποκλειστικά στο Fortune ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλύει τι θα σηματοδοτήσει για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, μιλά για τη διαπραγματευτική τακτική που θα ακολουθήσει ο ίδιος και το κόμμα του έναντι των δανειστών της χώρας και τοποθετείται για το ζήτημα του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τη δέσμευση του για ακύρωση του Μνημονίου και αναφερόμενος στους δανειστές, τονίζει ότι θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη αναφέρεται διεξοδικά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι έχει να κάνει με την καταπολέμηση της ανεργίας και τους μισθούς, αλλά και για τη φορολογική πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα του, αν γίνει κυβέρνηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «εμείς δεν θα φορολογήσουμε επαγγέλματα, θα φορολογήσουμε εισοδήματα».

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Δημήτρη Μπεκιάρη στον περιοδικό Fortune, που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 22 Μαρτίου.

FORTUNE_COVER