O «αναρχικός» της Δεξιάς!

O «αναρχικός» της Δεξιάς!

«Έχω απέναντι μου όλο το κυβερνητικό και μιντιακό σύστημα» δηλώνει ο Νικήτας Κακλαμάνης. 

Ως «αναρχικό» της Δεξιάς χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο υποψήφιος και πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης σε… συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». «Έχω απέναντί μου όλο το κυβερνητικό, κομματικό, δημοσκοπικό και μιντιακό σύστημα», δηλώνει ο κ Κακλαμάνης, ενώ όσον αφορά την υποψηφιότητά του, αναφέρει:

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας από το 1974 που υπάρχει ένας πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος. Αυτό από μόνο του είναι συναρπαστικό, Ταυτόχρονα, όμως είναι μια πολύ σκληρή μάχη που δίνουμε μόνοι μας, εγώ και οι συνεργάτες μου, απέναντι σε όλο το κυβερνητικό, κομματικό σύστημα αλλά και στην πλειοψηφία του αντίστοιχου δημοσκοπικού και μιντιακού συστήματος».

Σχετικά με τους αντιπάλους του ο πρώην δήμαρχος είπε: «Δεν υποτιμώ και δεν υπερεκτιμώ κανέναν. Όλοι έχουν υπέρ και κατά, όπως κι εγώ άλλωστε. Μέχρι στιγμής οι δύο από τους τρεις, παρότι άλλα δηλώνουν δημόσια, αρνούνται να αντιπαρατεθούμε σε δημόσιο διάλογο. Τους περιμένω, όπου θέλουν, όπως θέλουν, όποτε θέλουν».

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος σχολίασε τις κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας: «Η πολιτική στόχευση του Μαξίμου ήταν: Καμίνης στην Αθήνα, Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη για προφανείς λόγους. Η δική μου υποψηφιότητα χάλασε το σχέδιο, με συνέπεια να εμφανιστεί και δεύτερος υποψήφιος, ώστε και έμμεσα ακόμη να στηριχθεί ο μνημονιακός Γιώργος Καμίνης. Ουδέποτε τους ενδιέφερε η δική μου υποψηφιότητα. Ένας “αναρχικός της Δεξιάς” τους προκαλούσε προβλήματα»…