O άνθρωπος που έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

O άνθρωπος που έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Η Wal-Mart δεν είναι η μόνη που θα επωφεληθεί από την πρόσφατη εξαγορά της Jet.com ύψους 3,3 δισ. δολαρίων.

Η Wal-Mart δεν είναι η μόνη που θα επωφεληθεί από την πρόσφατη εξαγορά ύψους 3,3 δισ. δολαρίων της ιστοσελίδας λιανικού εμπορίου και προσφορών, Jet.com.

Υπάρχει και ο Eric Martin, από το York της Πενσυλβάνια, ο οποίος είναι έτοιμος να γίνει πολυεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο ίδιος είναι ιδρυτής της startup IdeaDash και κέρδισε στον εθνικό διαγωνισμό μάρκετινγκ, Jet Insider, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2015. O διαγωνισμός προσφέρει στον νικητή που έφερε στην εταιρεία τα περισσότερα νέα μέλη, τα οποία και προχώρησαν σε εξάμηνη εγγραφή συνδρομής, αμοιβή 100.000 μετοχών της Jet.com.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας του, ο Martin έλαβε την πρώτη θέση και από τα 350.000 άτομα που έκαναν εγγραφή στην ιστοσελίδα, τα 8.000 ήταν «δικά του».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Bloomberg, ο ίδιος δαπάνησε 18.000 δολάρια σε online διαφημίσεις και σήμερα διαθέτει ένα μερίδιο της Jet.com αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν και ο Martin δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πόσο κοστίζουν οι μετοχές του, η ιστοσελίδα Fusion ανέφερε το Φεβρουάριο του 2015 ότι η αξία του μεριδίου του κυμαίνεται στα 10 με 20 εκατ. δολάρια. Όσον αφορά τις εταιρείες, η Wal-mart και η Jet.com θα συνεργαστούν από εδώ και στο εξής προκειμένου να αναπτύξουν νέες προσφορές, κρατώντας παράλληλα τον δικό τους χαρακτήρα στην αγορά.