Ο απίστευτος λόγος που συγκρίνουν την Μελάνια Τραμπ με την Μαρία Αντουανέτα

Ο απίστευτος λόγος που συγκρίνουν την Μελάνια Τραμπ με την Μαρία Αντουανέτα
epa06291531 US First Lady Melania Trump speaks before US President Donald J. Trump declared the opioid crisis a 'public health emergency' during a speech in the East Room of the White House in Washington, DC, USA, 26 October 2017. The move stops short of declaring the crisis a 'national emergency,' something Trump's commission on opioids, which he appointed to study the crisis, had urged him to do. EPA/JIM LO SCALZO Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Την ώρα που ο πλανήτης συνεχίζει να ζει με τον φόβο του κορωνοϊού, η Μελάνια Τραμπ έκανε έξαλλους εκατομμύρια ανθρώπους με την απόφασή της να... ανακαινίσει τον κήπο του Λευκού Οίκου.

Η Μελάνια Τραμπ είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους ανθρώπους στον κόσμο. Από τις αμφιλεγόμενες στιλιστικές της επιλογές μέχρι τους κανόνες που έχει θέσει στο Λευκό Οίκο, δεν σταματάει ποτέ να γίνονται viral οι δηλώσεις της.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι τελευταίες δηλώσεις της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ έχουν προκαλέσει εκατομμύρια σχόλια στα social media. Την ώρα που ο πλανήτης συνεχίζει να ζει με τον φόβο του covid-19, η Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε ένα νέο project: την ανακαίνιση του κήπου του Λευκού Οίκου.

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και οι χρήστες του twitter έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για το πώς θα χρηματοδοτηθεί το συγκεκριμένο έργο. Ένας χρήστης έγραψε: «Ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα των φορολογουμένων σε ένα σπίτι που ο υπόλοιπος κόσμος θα κάψει μόλις φύγει δυναμικά ο Τραμπ σε 5 μήνες!»

Ένας άλλος, πρόσθεσε: «Εκατομμύρια Αμερικανοί είναι σε άσχημη κατάσταση και η @FLOTUS δεν μπορεί να βρει τίποτα να κάνει παρά να ανακαινίσει τον “Kήπο των Ρόδων” της για να διοχετεύσει χρήματα από τους φορολογούμενους πολίτες».

Η κριτική έγινε τόσο έντονη και μάλιστα κάποιοι δεν δίστασαν να συγκρίνουν τη Μελάνια με τη Μαρία Αντουανέτα. «Αναρωτιέμαι αν η Μαρία Αντουανέτα ανακαίνισε τους κήπους της στις Βερσαλλίες όταν γινόταν η επανάσταση», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Ένας άλλος δημοσίευσε: «Η Μαρία Αντουανέτα θα κουνούσε το κεφάλι της στην απόφαση της Μελάνια Τραμπ… αν είχε ακόμα κεφάλι.»