Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο Netflix

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της κατασκοπικής σειράς της Skydance Television και του σεναριογράφου Νίκ Σαντόρα -η οποία ακόμη δεν έχει τίτλο- με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στο σινεμά, (το 1970, στο άγνωστο φιλμ «Hercules in New York», όπου μάλιστα η φωνή του είχε ντουμπλαριστεί), ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της κατασκοπικής σειράς της Skydance Television και του σεναριογράφου Νίκ Σαντόρα –η οποία ακόμη δεν έχει τίτλο– με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Ο «Εξολοθρευτής» και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια θα υποδυθεί έναν πατέρα – κατάσκοπο, ο οποίος μοιράζεται τις περιπέτειες του με την κόρη του, την οποία θα ερμηνεύσει η Μόνικα Μπαρμπάρο (θα τη δούμε στο σίκουελ του Top Gun, αλλά το 2021, καθώς η πρεμιέρα αναβλήθηκε λόγω πανδημίας).

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την Skydance, καθώς η εταιρεία ήταν παραγωγός στις δύο τελευταίες ταινίες του Terminator, «Γένεσις» και «Σκοτεινό Πεπρωμένο».