Ο Αθανασόπουλος της Κωτσόβολος αναδείχθηκε μάνατζερ της χρονιάς

Ο Αθανασόπουλος της Κωτσόβολος αναδείχθηκε μάνατζερ της χρονιάς

Κορυφαία διάκριση του Ανδρέα Αθανασόπουλου στο 18ο συνέδριο InfoCom World.

Ο κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος-Dixons South East Europe, αναδείχθηκε “Manager of the Year 2016” στο 18ο συνέδριο InfoCom World.

Ο κ. Αθανασόπουλος δήλωσε σχετικά με τη βράβευσή του: «Ευχαριστώ θερμά τους Διοργανωτές του InfoCom για αυτό το βραβείο. Η διάκριση αυτή αποτυπώνει τη δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπο, καθώς δεν ανήκει μόνο σε εμένα, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους της Κωτσόβολος. Πάντα δουλεύουμε με στόχο να αναπτύσσουμε έργα που θα αξιοποιούν στο μέγιστο τα οφέλη της τεχνολογίας, με διαρκείς προσπάθειες να παραμένουμε Νο 1 εταιρία λιανικής που βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή των ανθρώπων παντού και συνεχώς».

Το InfoCom World αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media στη ΝΑ. Ευρώπη. Η φετινή εκδήλωση είχε κεντρικό θέμα «Digital Economy: The Highway of NGN», και εστίασε στην αναδιάρθρωση του τεχνολογικού, επενδυτικού και στρατηγικού προσανατολισμού της αγοράς συνολικά, με κοινή παραδοχή πως οι ψηφιακές γέφυρες αποτελούν μοναδική διέξοδο προς τη νέα οικονομία, και την έξοδο της χώρας από το περιθώριο και την ανάκτηση της χαμένης ανταγωνιστικότητας.