Ο Μπεν Άφλεκ για τον Τραμπ: Θα έχουμε τέσσερα χρόνια διασκέδασης

Ο Μπεν Άφλεκ για τον Τραμπ: Θα έχουμε τέσσερα χρόνια διασκέδασης
epa05580455 US actor and cast member Ben Affleck arrives for the Warner Bros World Premiere of 'The Accountant' at the TCL Chinese Theatre IMAX in Hollywood, Los Angeles, California, USA 10 September 2016. The movie opens in the US on 14 October 2016. EPA/NINA PROMMER

Ο πασίγνωστος ηθοποιός δεν άφησε ασχολίαστη τη συνέντευξη Τύπου του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Μπεν Άφλεκ παρακολούθησε τη συνέντευξη Τύπου του επόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Εντάξει, όχι όλη, αλλά παρακολούθησε. Και είπε: «Δεν τα κατάφερα να παρακολουθήσω ολόκληρη τη συνέντευξη αν και όσο είδα, με διασκέδασε πραγματικά. Νομίζω ότι θα έχουμε τέσσερα χρόνια διασκέδασης».

Ο Άφλεκ είχε να πει και για το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ για τις δηλώσεις της Μέριλ Στριπ στην τελετή απονομής των Golden Globes. Ο σε λίγες μέρες Πρόεδρος των ΗΠΑ, την αποκάλεσε «μία από τις περισσότερο υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ».

«Αν θεωρείς ότι η Μέριλ Στριπ είναι υπερεκτιμημένη ηθοποιός, πιθανώς είσαι το λιγότερο καταρτισμένο πρόσωπο να σχολιάσει θέματα ηθοποιίας. Είναι, αν όχι τίποτ’ άλλο, η μεγαλύτερη ηθοποιός του κόσμου» είπε, ορθά κοφτά, ο Μπεν Άφλεκ.

Ο οποίος, όλα αυτά τα δήλωσε στην πρεμιέρα της τελευταίας σκηνοθετικής προσπάθειάς του, της ταινίας «Live by Night», στο Λονδίνο.

Είναι η τέταρτη. Ήταν ο παραγωγός, έγραψε το σενάριο πάνω σε μυθιστόρημα του Dennis Lehane για μια συμμορία γκάγκστερ στην Βοστώνη, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός του. Αλλά λέει ότι έχει μία δυσκολία όταν σκηνοθετεί τον εαυτό του: «Προσπαθώ να φαίνομαι όσο πιο όμορφος γίνεται. Σκέφτομαι απλά “ποια είναι η πιο κολακευτική σεξουαλική πλευρά μου” και προσπαθώ να την βάλω στην ταινία. Και ξέρετε τι συμβαίνει; Αναγκάστηκα να την κόψω, ήταν καταθλιπτική. Ήμουν σαν άρρωστη πολική αρκούδα».