Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Matthew J. Goodwin μιλά για πρώτη φορά στην Ελλάδα για Global Geopolitics και τις επιπτώσεις στη διεθνή οικονομία

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Matthew J. Goodwin μιλά για πρώτη φορά στην Ελλάδα για Global Geopolitics και τις επιπτώσεις στη διεθνή οικονομία
Ο Matthew Goodwin συνεργάζεται ευρέως με κυβερνήσεις και εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

O Matthew J. Goodwin, Professor of Political Science, University of Kent and Senior Fellow at the Legatum Institute έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να μοιραστεί με το κοινό του 22ου CFO Forum της KPMG στην Ελλάδα τις αλλαγές και τις επιπτώσεις που επιφέρουν – τώρα και στο μέλλον – οι γεωπολιτικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακαδημαϊκός, best seller συγγραφέας, ερευνητής και ομιλητής γνωστός για την έρευνά του σχετικά με: την πολιτική, τον λαϊκισμό, τις εκλογές, την ψηφοφορία, την κοινή γνώμη, το Brexit, την Ευρώπη, την ακαδημαϊκή ελευθερία και πολλά άλλα.

Είναι Καθηγητής Πολιτικής στο Rutherford College του Πανεπιστημίου του Kent, και πρόσφατα ορίστηκε Senior Visiting Fellow στο Royal Institute of International Affairs, στο Chatham House, Senior Fellow στο UK In a Changing Europe, Senior Fellow στο Legatum Institute και Senior Advisor στο UK Education.

Ο Matthew Goodwin συνεργάζεται ευρέως με κυβερνήσεις και εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Έχει συμβουλεύσει και δώσει ομιλίες σε περισσότερους από 400 οργανισμούς, από το Γραφείο του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου έως τον Πρόεδρο της Γερμανίας, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Google, την Deutsche Bank, τη UBS, την JP Morgan, τους Rothschild και Cie, την Τριμερή Επιτροπή, την Goldman Sachs, την Clifford Chance και πολλούς άλλους.

Συγγραφέας έξι βιβλίων, έγραψε το best seller των Sunday Times Values, “Voice and Virtue: The New British Politics” και το best seller των Sunday Times, “National Populism: The Revolt Against Liberal Democracy,” το οποίο μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και συμπεριλήφθηκε μεταξύ των Financial Times και Times Literary Supplement ως ένα από τα βιβλία της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: